S osmijehom

Angelina prvi put u javnosti nakon operacije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zadnjih nekoliko tjedana mnogi su bili zabrinuti za zdravlje Angeline Jolie. Upravo se pojavila na premijeri filma Brad Pitta u Londonu - i to sa smiješkom na licu.

Kako vam izgleda Angelina na svom prvom pojavljivanju nakon dvostruke mastektomije?

  • Super izgleda, sva blista
  • Djeluje mi pomalo iscrpljeno

Ukupno glasova:

Pogledaj i ovo Angelina i Zahara Jolie Ovo nitko nije očekivao! Kći Angeline i Brada javno je izvela potez kojim je dala do znanja u kakvom je odnosu s ocem?

Angelina Jolie pojavila uz svog partnera Brad Pitta na premijeri filma 'War War Z' u Londonu. Lijepa glumica nije skidala osmijeh s lica, te je strpljivo pozirala fotoreporterima na crvenom tepihu.

Čim je zakoračila na crveni tepih, obožavatelji su je dočekali s velikim pljeskom. 'Ti si naša junakinja', vikali su iz publike.

'Osjećam se sjajno i Bradu sam zahvalna na podršci koju mi je pružio. Raznježim se kad samo pričam o tome koliko je divan bio', rekla je Jolie za Sky News.

To je ujedno njezino prvo službeno pojavljivanje u javnosti nakon što je objavila svijetu kako je napravila dvostruku mastektomiju kako bi umanjila mogućnost od dobivanja raka dojke.

37-godišnja Angelina je za tu prigodu odabrala crnu haljinu koja je lijepo naglasila njezino tijelo, i Brad je sto odabrao ležerno crno odijelo i sunčane naočale. Slavni par uvijek je elegantan na javnim događajima. 

'Kao ocu, najvažnije mi je da držim obitelj na okupu. Angelina je za mene i djecu učinila tako puno. Smatram je iznimno hrabrom i ona je moja heroina', rekao je Brad.

>> Izabrala Brada i premijeru - propustit će tetin sprovod

Brad i njezina obitelj ipak su joj na prvom mjestu, no nije zaboravila ni svoju tetu koja je rije nekoliko dana umrla od raka dojke u 62. godini. Suprug Anelinine tete želi osnovati udrugu kojom će se prikupljati novi i omogućiti ženama testiranje ako si same to ne mogu priuštiti, a slavna glumica i humanitarka dala je svoju podršku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene