doznao tužnu istinu

Bosanski glazbenik unajmio detektiva pa prekinuo s dečkom: "Dogodilo se ono čega sam se bojao"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Dragi moji, ne spavam, desilo mi se ono čega sam se najviše bojao i uvijek gnušao", napisao je Vrećo na Facebooku potvrdivši da je njegovoj ljubavi s misterioznim Beograđaninom došao kraj.

Popularni bosanski glazbenik Božo Vrećo prekinuo je ljubavnu vezu s misterioznim Beograđaninom. Iako je još prije dva mjeseca planirao svadbu i preseljenje u novi dom sa svojim partnerom do toga neće doći. Naime, zbog sumnji kojih je imao Božo je unajmio privatnog detektiva koji je raskrinkao dvostruki život njegovog sada već bivšeg partnera. Tužnu istinu o njihovom prekidu Vrećo je otkrio u podužem statusu putem Facebooka.

Pogledaj i ovo In Magazin: Budućnost balkanskog muškarca - 4 društvena tema Balkanski muškarac: Pretvara li se u mit i kakva je njegova budućnost?

"Dragi moji, ne spavam, desilo mi se ono čega sam se najviše bojao i uvijek gnušao, prije nego sam otišao k njemu da živimo skupa, po povratku iz Madrida smetalo mi je par stvari i nisu mi se uklapale, stvarale su mi nemir, bili smo razdvojeni i htio sam znati detaljnije tko je zapravo čovjek s' kojim trebam početi živjeti, moj prijatelj je imao drugara koji ima detektivsku firmu i pratio je dotičnog izvjesno vrijeme, saznali smo da je imao dupli život i da, varao me i lagao", započeo je Božo svoju ispovijest.

"Pišem ovo bez ikakvih emocija, pomalo kameno jer sam sinoć izgubio vjeru u ljubav. Isplakao sam sve što sam trebao. Što je najgore takvim osobama teško je prozreti preljubu ili sam ja bio previše slijep od ljubavi dok nisam progledao,pa eto neka vam ova moja ispovijest bude ogledalo da sve provjerite uvijek,htio sam da znate pravu istinu kao i dosad i da mi date snage da se ne osjećam sam i usamljen", dodao je glazbenik i otkrio kako sa svojim životom dalje nastavlja u domu s majkom i sestrom koje su mu najveća potpora u ovim teškim trenucima.

"Ovo je još samo jedna teška životna lekcija o ljudima. Bog mi je pomogao opet da progledam i razumno ne uđem u nešto što me moglo još više povrijediti i koštati zdravlja koje moram čuvati iznad svega", zaključio je Vrećo u objavu koju je naposljetku i obrisao.

Inače, Božo Vrećo poznati je izvođač tradicionalnih sevdalinki. Osim svojim glazbenim izričajem pažnju javnosti često plijeni i svojim osebujnim stilom. Božo Vrećo čovjek je koji nosi bradu i štikle. Oduvijek je, priznaje, znao da je drugačiji zbog čega je njegovo odrastanje u maloj provincijalnoj sredini bilo posebno teško.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene