Oda ženskom tijelu

Beyonce objavila najprovokativniji video dosad

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ukoliko još niste bili ljubomorni na obline planetarno popularne Beyonce, možda će ovaj video u vama probuditi ovu, po mnogima, negativnu emociju. No, u ovom slučaju - opravdanu.

Beyonce je objavila spot za pjesmu 'Yoncé' s novog albuma 'Beyonce'. Spot je režirao Ricky Saiz i očito je kako se njime slavi žensko tijelo - obline, zavodljivi dijelovi tijela za kojima su muškarci ludi.

Queen B u spotu pokazuje svoje prekrasno tijelo, kao i anđelice brenda Victoria's Secret - Chanel Iman, Joan Smalls i Jourdan Dunn.

Pogledaj i ovo Miley Cyrus (Foto: AFP) Vrući prizori Maze se na kauču i piju krv: Svi pričaju o novom duetu slavnih glazbenica, no neki ih optužuju i da su pjesmu ukrale

Obline ispod haljine nije mogla prikriti

'Želio sam napraviti nešto seksi i provokativno, a opet ne neukusno', izjavio je redatelj Saiz te dodao kako nije želio krenuti putem Miley Cyrus i Rihanne, već učiniti nešto sofisticiranije. 'Ubacio sam elemente provokativnog kakvo se doživljavalo 90-ih godina, kao i u Madonninim spotovima', objasnio je Saiz.

Sva ova provokativnost bila je, naravno, prvenstveno Beyonceina želja po kojoj se dalje razrađivala radnja. Ovo je definitivno jedan od najprovokativnijih njezinih videa ikad.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene