Queen B

Obline ispod haljine nije mogla prikriti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Odjenula je usku haljinicu ispod koje su se jasno ocrtavale njezine poznate obline.

Unatoč napornom poslu i velikom trudu kojeg je uložila u snimanje pjesama i videa na svojem novom albumu 'Beyonce' kojeg je iznenada objavila prošlog tjedna, Beyonce je priznala kako je sumnjala u njegovu kvalitetu u trenutku kad ga je objavljivala.

Pogledaj i ovo showbuzz ljubav bez cijene ON NE SKRIVA SVOJE OSJEĆAJE Zna li ONA cijeniti to što ima?

'Bila sam užasnuta i prestrašena. Zamišljala sam najgore stvari koje mi se mogu dogoditi nakon puštanja albuma', izjavila je Beyonce tijekom predstavljanja njezina novog albuma u School Of Visual Arts Theatre u New Yorku. 'Bila sam jako nervozna jer se radilo o ogromnom riziku', priznala je Queen B.

No, da nije imala nikakvog razloga za brigu, pokazalo se nakon objave albuma koji je srušio iTunes te u samo tjedan dana prodan diljem svijeta u više od milijun primjeraka.

Kada se pojavila u supermarketu – svi su počeli vrištati!!

Na albumu se nalazi 14 pjesama i 17 video spotova, a fanovi su u svemu imali priliku uživati tijekom projekcije u School of Visual Arts u New Yorku.

Pjevačica je za tu prigodu odjenula usku haljinicu ispod koje su se jasno ocrtavale njezine poznate obline.

Beyonce je fanovima odgovarala i na pitanja postavljenima na Instagramu. Jedno od njih odnosilo se na otkrivanje njezine intime na novom albumu.

'Uvijek sam bila veoma zatvorena osoba, puna poštovanja prema osobama s kojima radim. Sad više ne razmišljam o sebi kao o nečijem djetetu već se vidim kao majka te mislim da je došlo vrijeme da se malo više otvorim fanovima. Osjećam se potpuno slobodno', napisala je na Instagramu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene