Tko je kriv?

Svi tvrde da će Ben nakon razvoda ponovno završiti s Jennifer Lopez

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

29. lipnja par je trebao proslaviti desetu godišnjicu braka, ali 30. lipnja su potvrdili kako je ljubavi i braku došao kraj.

Bez obzira na to što su objavili da se razvode, Ben i Jen i dalje žive u istoj kući, čak što više, sa svoje troje djece krenuli su put Bahama. Na neki način par se želi maknuti iz centra pozornosti i zaštiti kako djecu, tako i sebe same od medijske pažnje koju je njihov razvod izazvao.

Pogledaj i ovo Kuća Kate Hudson - 1 Čiji je ljepši? Pogledajte kako su svjetski slavne face ukrasile svoje luksuzne domove za Božić, neki su podigli letvicu za nivo više!

Kraj slavnog para: Pravi razlog razvoda Ben i Jennifer

Iako je cijela situacija svima pala teško, par se trudi čim više vremena provesti s djecom. Izvor blizak paru navodi kako su odlučili otići na odmar s djecom upravo zato što ne znaju kako će reagirati na sve što se oko njih događa, na taj način žele im pomoći da se prilagode i naviknu na novo nastalu situaciju.

Za raspad braka mnogi krive Benovu sklonost ka kockanju i piću, ali i to da je uvijek ostao blizak prijatelj sa svojom bivšom Jennifer Lopez. Neki idu toliko daleko da tvrde kako je neizbježno da će Lopez i Affleck ponovno završiti zajedno.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene