Presudila kocka

Kraj slavnog para: Pravi razlog razvoda Ben i Jennifer

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cijeli showbizz svijet bruji o rastavi jednog o najomiljenijih hollywoodskih parova, a izgleda kako je Benova ovisnost presudila obiteljskoj sreći.

Ben Affleck i Jennifer Garner izgledali su kao savršeni par. Zajedno su bili deset godina, imaju troje djece, no izgleda da to nije bilo dovoljno. Kao razlog prekida slavnog para navodi se Benova ovisnost, a Jenn se više nije mogla nositi s njegovim opijanjem i ovisnošću.

Pogledaj i ovo Ben Affleck - 5 Bio je široke ruke! Ben Affleck iznenadio je paparazze neuobičajenim izrazom lica, a tek ono što je učinio sve je ostavilo bez teksta!

Potvrđeno je - Ben Affleck i Jennifer Garner razvode se nakon 10 godina braka

Američki portal TMZ piše kako se Benova ovisnost odmakla kontroli zadnjih nekoliko godina, a izvori bliski slavnog glumici otkrili su kako Jennifer više nije mogla tako živjeti. Izvori bliski slavnog glumcu i redatelju kažu kako njih dvoje samo žele 'drugačije stvari u životu'. Navodno je par išao na bračnu terapiju posljednje dvije godine kako bi pokušali spasiti brak, no nije uspjelo. Piše se i kako Ben i Jenn odvojeno žive zadnjih deset mjeseci, a očito više nisu mogli naći zajednički jezik kako bi njihova veza uspjela kako bi i dalje zajedno odgajali svoje troje male djece.

Ben i Jennifer nisu potpisali predbračni ugovor, ali upućeni tvrde kako se ni najmanje ne brinu oko podjele imovine. Benovo se beogatstvo procjenjuje na 75 milijuna dolara, a Jenniferino na oko 40 milijuna. Par je i službeno potvrdio vijest, a obožavatelji nisu sretni s njihovom odlukom.

Inače, Ben glumi i Batmana u novom nastavku filma o superjunaku koji će se naći u kinima sljedeće godine. Do tada će se očito pričati o njegovom bračnom stanju i očito o ponovnom ulasku na 'tržište' slobodnih muškaraca. Prije Garner, Ben je bio u vezi s Jennifer Lopez te s Gwyneth Paltrow. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene