odgojne metode

Beckham se obrušio na medije: 'Tko ste vi da me prozivate?'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

O pravima i odgoju djece puno se raspravlja ovih dana. I dok se kod nas komentiraju odgojne mjere Doris Pinčić, u Engleskoj se na meti našao David Beckham.

Iako su ga neki kritizirali kao nogometaša dok je još profesionalno igrao, no kada se umiješate u njegove odgojne metode... e tu nema opravdanja!

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham Ima se, može se! Evo koliko je David Beckham izdvojio za rođendan svoje voljene Victorije, pobrinuo se za posebna iznenađenja da je razveseli!

Brojne udruge pružile 'javnu, otvorenu i nedvosmislenu podršku' Doris Pinčić Rogoznici

Umirovljeni nogometaš David Beckham posvetio se svojoj djeci, a nakon što je izašao članak u Daily Mailu u kojem se propituje treba li malena Harper i dalje imati dudu iako joj je 4 godine a posljedice toga mogle bi biti 'govorne mane i problemi sa zubima'? David je to vidio i objavio je svoje objašnjenje na Instagramu – javno i bez dlake na jeziku.

'Zašto ljudi misle da imaju pravo kritizirati me kao roditelja i to bez ikakvih činjenica? Svatko tko ima djecu zna da kada im je loše ili trebaju podršku učinit ćeš sve da im to pružaš, zato oni koji kritiziraju molim da razmisle dva puta',
poručio je odrešito David.  

 

Why do people feel they have the right to criticize a parent about their own children without having any facts ?? Everybody who has children knows that when they aren't feeling well or have a fever you do what comforts them best and most of the time it's a pacifier so those who criticize think twice about what you say about other people's children because actually you have no right to criticize me as a parent ...

A photo posted by David Beckham (@davidbeckham) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene