447328
447328
447328
447328
447328

ZASJENILA SLAVNI BEND Gorila uzela gitaru i osvojila internet

  • , 22.08.2016., 22:28
  • Autor:
  • komentara

Basist grupe RHCP, Flea, objavio je video koji je postao viralni hit. Dao je svoju gitaru gorili Koko.

 
 
 
 
Gorila Koko (Foto: YouTube/Screenshoot)
Gorila Koko (Foto: YouTube/Screenshoot)

Basist grupe Red Hot Chili Peppers Flea (Michael Peter Balzary) postao je hit na društvenim mrežam kada je objavio vrlo zanimljivo druženje i to ni više ni manje s gorilom Koko.

Basist je prilikom posjeta gorilama u jednom centru u Kaliforniji dao svoju bas gitaru gorili Koko koja je vrlo brzo savladala sviranje te je uspjela odsvirati i nekoliko tonova.

'Ona ima prste i sve razumije. To je super Koko', rekao je Flea dok je ona svirala.

Flea je rekao kako je ovo najljepša stvar koja mu se dogodila u životu.

'Ovaj dan nikada neću zaboraviti u životu', kazao je.

Iz centra za gorile rekli su kako Koko osim što voli svirati, voli i plesati. Koko je postala poznata kao gorila koja govori 2 000 riječi na znakovnom jeziku. Dokazala je kako je prava emocionalna duša kada je jedan od najvećih glumaca, Robin Williams, preminuo.

Gorila Koko i Robin Williams (Foto: Getty)

O njoj trenutno brine Francine Patterson, predsjednica udruge zaštite gorila.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se