448965
448965
448965
448965
448965

CIJELA TURSKA PRATI NJENU VEZU 'Prolazim kroz lijepo razdoblje i jako sam sretna'

  • , 04.09.2016., 14:54
  • Autor:
  • komentara

U intervjuu je Asli Enver otkrila kako se snalazi u ulozi Nisan u seriji 'Ponovno rođen'. Gledamo je kao suprugu glavnog glumca.

 
 
 
 
Asli Enver (Foto: PR)
Asli Enver (Foto: PR)

Asli Enver, koju gledamo u seriji 'Ponovno rođen' kao Nisan, suprugu glavnog glumca, priznaje: 'Nikada u životu nisam razmišljala kako se vidim u budućnosti niti to sada činim. Dovoljno je uživati u glumi, a život te nekako sam odvede kamo treba', rekla je Asli. U intervjuu je otkrila još poneke zanimljive detalje.

'Sigurna sam da ste imali mnogo glumačkih ponuda. Zašto ste baš odabrali seriju 'Ponovno rođen'?'

Zato što mi se scenarij učinio zaista posebnim. Doduše, priča o blizancima već je viđena tema u serijama pa sam bila pomalo skeptična. Pitala sam se kako možemo blizance istodobno prikazati realističnima, ali ono što sam vidjela jako mi se svidjelo. U tome su ulogu svakako odigrali i glumac Šukru Ozjildiz, produkcija, glumačka postava i scenarij... Na primjer, da nisam imala povjerenja u Šukrua ili redateljsku i producentsku ekipu, ne bih imala hrabrosti upustiti se u to.

Asli Enver (Foto: PR)

Kakav je Šukru kao glumački partner?

Šukru je jedna od onih osoba u čiju dušu možete zaviriti. Jako ga volim i zaista sam sretna što mogu raditi s njim.

OVDJE možete pobliže upoznati glavnog glumca serije 'Ponovno rođen'.

Kažite nam nešto nešto više o svom liku.

Nisan je u početku vrlo poslušna osoba. Ne želi izazivati probleme i stvarati neprilike. Ali ono što me privuklo u njezinu liku jest njezina preobrazba. Neke djevojke žele već u dvadeset petoj godini života postati majke i zasnovati obitelj. Ali, dogode se neke prekretnice u životu koje mu daju sasvim drugo značenje. Privlači me igrati Nisan upravo zato što ima takve karakterne osobine.

Asli Enver (Foto: PR)

Kad ste se prvi put upustili u glumačke vode, jeste li mogli zamisliti da ćete se naći gdje ste sada?

Nikada nisam razmišljala kako ću se vidjeti u budućnosti, niti to sada činim. Dovoljno je uživati u glumi, život te već nekako odvede kamo treba.

'Djelujete veoma mlado. Iznenadila sam se shvativši koliko imate godina...'

U svibnju sam napunila trideset dvije. Pomalo mi je neobično što se jako dobro osjećam. Sada sam napokon u godinama kada znam što činim i što želim, imam više samopouzdanja... Očito sam jedna od osoba koje se osjećaju bolje što su starije. Možda je prednost i to što izgledam mlađe. Uglavnom, nemam se na što požaliti.

Asli Enver (Foto: PR)

'Trenutačno ste u vezi koju cijela Turska pomno prati. Ne bih pretjerala kada bih rekla da ste vi i vaš partner par godine. Kako napreduje vaša veza?'

Ne volim mnogo govoriti o privatnom životu i nikada to nisam činila, ali mogu reći da prolazim kroz jedno lijepo razdoblje u životu i da sam sretna.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se