BEZ DLAKE NA JEZIKU

ANTE RAZOTKRIO FARMERE ''Pali su mi u očima. Najblaže rečeno glupasti su!''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ante je napustio Farmu i iskreno progovorio o svojim iskustvima s ostalim farmerima.

Farmerska pustolovina Ante Baždarića završila je nakon punih 14 tjedana. ''Miješani su mi osjećaji. Drago mi je štop sam izašao, ali mi u drugu ruku i nije. Mogao sam izdržati do kraja, ali okolnosti su se dogodile, pa sam ispao'', kazao je Ante. No, koje su to sve okolnosti dovele do njegovog ispadanja, nije htio oktriti. 'Neka to ostane mala tajna'', dodao je. Ono što nije bila tajna je njegovo neslaganje s Tomislavom i Gordanom. ''Tomislav i Gordan su mi pali u očima. Ne znam kakvom vrstom ljudi bi ih nazvao. Imaju toliko godina, a najblaže rečeno glupasti su. Nemamo iste poglede na život'', otkrio je Ante koji bi kako kaže, ipak svima pružio ruku prijateljstva. ''Ja sam jednostavno takva osoba da praštam svima''.Ante se svađao, ali i praštao farmerici Jasmini. ''Jasmina i ja smo imali svoje neslaganja, ali to smo onda brzo rješili. Ona je inače super. Može čovjek s njom, ali s Tomislavom i Gordanom ne. Ona je jednostavno drugačijeg karaktera. Možeš se s njom i posvađat, ali će se ispričati ako zna da je pogriješila. S ovom dvojicom ne, tvrdoglavi su'', priznao je Ante koji se na Farmi ipak uspio zbližiti s nekolicinom njih. Omiljeni show možeš pratiti 0-24 h na OYO, za Farmere nema skrivanja!Josipa i Goran su mu 'sjeli', međutim samo na Farmi. Vani, kako kaže, ne bi nastavio druženej s njima. ''Imamo dosta različit karakter. Uostalom, nemam vremna, nismo ni blizu ni ništa. Ne bi to forsirao'', iskreno je priznao Ante.

Pogledaj i ovo Andrijana Lukanec - 1 Obitelj ju je podržala Njegovateljica koju gledamo u ''Farmi'' prije ulaska u show progovorila je o ljubavi: ''To se nikad ne zna...''

Međutim, kao i na početku, tako i na kraju razgovora bio je tajnovit i škrt na riječima u vezi njegove bliskosti sa Sarom. ''Imali smo neku avanturicu, ali bilo je to sve kratko. Moji i njezini pogledi nisu isti'', kazao je. Ipak, uspjela ga je s nečime osvojiti'', zaključio je Ante.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene