458440
458440
458440
458440
458440

ANTE SLAVI, TOMISLAV PRIJETI: "Kad dođem u arenu, on je vani"

  • , 26.11.2016., 12:49
  • Autor:
  • komentara

Farma je puna sukoba. Ante je proslavio rođendan, no nisu svi imali samo najbolje želje.

 
 
 
 
Farma (Foto: PR)
Farma (Foto: PR)

Farmeri su se okupili oko stola kako bi proslavili rođendan svoga najmlađeg člana. Ante bolje nije mogao ni poželjeti jer je crvena narukvica učinila svoje. "Zahvaljujem još jednom svima što mi se želja ostvarila, da s vama proslavim rođendan i eto da pušem svjećice. Hvala vam od srca!", poručio je Ante farmerima nakon što su mu pomogli ugasiti dvadeset i jednu svjećicu.

"Anti želim da ovdje ostane što duže. Ante je tu osoba, uz par osoba, koja zaslužuje biti u finalu i njega baš vidim u finalu", rekao je Goran te dodao: "Tu mi je on prijatelj i mlađi brat, s njim sve dijelim i prema njemu se ponašam zaštitnički." Ante, Goran i Josipa trio su kojeg do sada nitko nije uspio rastaviti, a Josipa je i objasnila zašto: "Mislim da smo se našli baš zato što je on drugačiji, nasuprot Gorana koji je puno tvrdoglaviji, bez emocija koje ne želi pokazati, tako da je Ante taj netko tko sve upotpuni za kraj." Josipa Anti u životu, kako kaže, želi sve najbolje te da dođe do finala: "Želim mu da zadrži svoju smirenost i do kraja da bude svoj, pošten i vrijedan", dodala je. Omiljeni show možeš pratiti 0-24 h na OYO, za Farmere nema skrivanja!

Farma (Foto: PR)

No, nisu sve želje bile tako dobronamjerne. Tomislav svoj neprijateljski stav nije mogao sakriti ni u trenucima slavlja: "Moja želja njemu je da me se čuva, kad dođem u Arenu, on je vani!" Da nema namjeru slaviti pokazao je time što se ustao od stola dok je Ante rezao tortu: "Mene rođendan kvarne osobe s kojom nemam ništa, koja po meni pljuje i svašta priča protiv mene, ne zanima." rekao je Tomislav te zaključio: "Da slavim s njim za stolom to mi ne pada na pamet, to je ispod moga nivoa.“

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Farma (Foto: PR)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se