Želi se pomiriti?

VELIKI PREOKRET Angelina tužna bez Pitta, shvaća da je jako pogriješila?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Angelina Jolie je navodno tužna jer misli da je možda i prenaglila.

Blagdansko vrijeme učinilo je čudo pa se navodno i srce Angeline Jolie otopilo. Naime, časopis Star objavio je na naslovnici priču u kojoj tvrdi da se Angelina pokajala zbog zahtjeva za rastavu te da želi Bradu dati drugu šansu.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Glumac je Dan zahvalnosti proveo sam, daleko od Angeline i djece, a ususret Božiću Jolie se kaje što neće biti zajedno. Ovo je, naime, prvi put u 12 godina da će ga provesti bez Brada pa se osjeća usamljeno i krivo joj je što nije prihvatila njegovu ponudu da blagdane provedu skupa.

Izvor je za Star izjavio: "Tijekom 12 zajedničkih godina imali su posebnu vezu pa se Angelina sada pita je li jednim potezom odbacila ono što je mogla biti doživotna sreća". Navodno je Angelina sve uvjerenija da je napravila veliku grešku, piše i The Hollywood Life. Iako glasnogovornici para nisu htjeli ništa potvrditi ni demantirati, obožavatelji diljem svijeta nadaju se da će uskoro dobiti službeno potvrdu - da od razvoda neće biti ništa.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene