454353
454353
454353
454353
454353

RAT NA POMOLU? Brad ne želi potpisati papire za razvod

  • , 21.10.2016., 17:10
  • Autor:
  • komentara

Javili su se novi problemi vezani uz razvodu koji je prije mjesec dana šokirao svijet.

 
 
 
 
Angelina Jolie, Brad Pitt (FOTO: Getty)
Angelina Jolie, Brad Pitt (FOTO: Getty)

Mjesec dana nakon što je Angelina Jolie predala zahtjev za razvod braka od Brada Pitta slavni glumac još uvijek razvod nije potpisao. Iako mu je rok bio do srijede, Brad to nije učinio, a svoj postupak opravdava time da smatra da je tako najbolje za dobrobit njihovo šestero djece.

Brad smatra da će razvod nanijeti veliku psihološku štetu djeci zbog čega je odbio staviti svoj potpis na zahtjev za razvod.

Brad Pitt i Angelina Jolie (FOTO: Getty)

Brad želi zajedničku pravnu i psihičku potporu djeci dok Angelina želi skrbništvo nad djecom, postavljajući time preduvjet za mogući rat uskoro bivših supružnika.

No Angelina tvrdi da do toga neće doći jer joj je na prvom mjestu dobrobit obitelji, a ne rat s Bradom koji se navodno u borbi za skrbništvo udružio s Angelininim ocem Jonom Voightom s kojim glumica godinama ne razgovara. On mu je, naime, savjetovao da igra na kartu Angelinine psihičke rastrojenosti koja je, kako Jon tvrdi, preslika svoje majke.

Dok se Angie i Brad dogovaraju o sudbini djece, policija još uvijek istražuje okolnosti sukoba između Brada i 15-godišnjeg Maddoxa koji se dogodio na privatnom letu. Ukoliko se dokaže da je Brad doista bio nasilan prema svom maloljetnom sinu puno će teže ostvariti zajedničko skrbništvo nad djecom. Sve bi se na kraju moglo umjesto sporazumo riješiti privatnom tužbom, tvrde izvori za TMZ.

Angelina Jolie, Brad Pitt (FOTO: Getty)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se