Jedva čekamo!

MA KAKVA BOLEST? Kraljica se vraća - i to u velikom stilu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Angelina ovaj put ispred kamere. Zaigrat će u glavnoj ulozi u filmu 'Ubojstvo u Orient Expressu'.

Početkom 2014. godine za za BBC-jev Radio Five Live lijepa Angelina je izjavila kako se želi fokusirati na piasanje i režiranje. 'Imala sam sjajnu karijeru i jako sam sretna što sam imala priliku pričati priče i raditi ovoliko dugo koliko sam radila. Sigurna sam da će biti još filmova, ali sretna sam što trenutno mogu biti izbirljiva i zabaviti se s likovima kao sada, ali voljela bih se usredotočiti na pisanje i režiranje, kao i na svoj rad u UN-u'.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Iznenadila izgledom Postala plavuša: Nakon medijskog rata s bivšim mužem Jolie neprepoznatljiva na setu

Njezina ljubav prema režiranju nije dugo potrajala. Iako je Angelina prošle godine napisala scenarij za fim 'Pored mora', Angelina ovaj put nije htjela redateljsku palicu. U velikom stilu izaći će pred kamere i ponovno osvanuti na velikom platnu u glavnoj ulozi. Riječ je o filmu 'Ubojstvo u Orient Expressu'.

Radi se o novoj adaptaciji romana legendarne spisateljice Agathe Christie. Navodno će Angelina imati ulogu Harriet Hubbard, lik koji je igrala slavna Lauren Bacall u adaptaciji romana iz 1974. godine. Film će režirati Kenneth Branagh, koji će takođe glumiti i detektiva Herculea Poirota.

Ova vijest je i veliko iznenađenje budući da je Angelina više puta naglašavala da više neće glumiti u filmovima kao i skorijih vijesti o njenom sve lošijem zdravstvenom stanju.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene