Celebrity MasterChef

Anđa Marić zamolila žiri za minutu šutnje

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Anđa Marić natjecat će se u Celebrity MasterChefu, kako joj ide u kuhinji saznat ćemo ovaj petak.

U petoj epizodi gledateljima će se predstaviti i Anđa Marić: ´Ja sam mama, glazbenica, bavim se i umjetnošću. Ne mogu za sebe reći da sam umjetnica, a po novom sam spisateljica´.

Pogledaj i ovo showbuzz Otkrili sve Što rade nakon završetka showa?

Radovan priznao Sanji da je bio zaljubljen u nju!

Po majci Mađarica, a po ocu Hercegovka Anđa je prava vatrena kombinacija. ´Hoćete li nam tako vatreno i kuhati? Papreno mađarski, hercegovački ´tough´?´, upitat će je Radovan. Kao prava majka, Anđa pojašnjava da kuha zato da bi svom djetetu pružila što raznolikiju prehranu i ta hrana mora biti ukusna da bi je on pojeo.

´Nemam strah od kuhinje, obožavam jesti i jedem da bih živjela, a ne obratno!´, kazat će. ´Naši kriteriji su vam vjerojatno već poznati iz prošle sezone, mi ih nismo spuštali. Nadam se da ćete ih uspjeti zadovoljiti´, najavit će izazov Dino, a Radovan će podsjetiti da se radi o ozbiljnom natjecanju.

Anđa možda nema strah od kuhinje, ali će se u dućanu boriti s velikom nervozom. Nakon što je žiri upozori da joj je prošla jedna minuta od njih pet komentirat će: ´Je li oni tako svojim ženama mjere vrijeme i zovu ih: ´Imaš još 20 minuta, dolazim s posla´?

To je veliki pritisak, to me nervira! Ne želim da mi se odbrojava vrijeme´. Po povratku u kuhanju Andrej će je pitati je li sve pronašla u dućanu na što će Anđa odgovoriti: ´Je li vas mogu zamoliti za minutu šutnje, za moju koncentraciju?´, a zatim prebrojati sve namirnice koje je uzela. ´Imam sve!´, zaključit će.

Kako će se Anđa nositi s tremom u najpoznatijoj reality kuhinji, hoće li svoj umjetnički karakter prenijeti i na svoje autorsko jelo i s čim će joj, inače strogi Dino, asistirati za vrijeme kuhanja, saznat ćemo u novoj epizodi Celebrity MasterChefa.

Sve vijesti iz masterchef kuhinje pratite na novatv.hr/masterchef.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene