Op, op

Radovan priznao Sanji da je bio zaljubljen u nju!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sanja Vejnović, Anđa Marić, Nada Rocco i Luka Nižetić su novi kandidati koji ulaze u Celebrity MasterChef kuhinju ovog petka u 21 sat.

Peta epizoda Celebrity MasterChefa upoznat će nas s novih četvero kandidata iz javnog života koji su svoje profesije zamijenili kuhačama, loncima, mikserima i pećnicama u najpoznatijoj reality kuhinji. Kao i kod prethodne dvije skupine, zahtjevnom i iskusnom žiriju svojim autorskim jelima će se predstaviti pjevač Luka Nižetić, glumica i producentica Sanja Vejnović, glumica Nada Rocco te umjetnica Anđa Marić.

Pogledaj i ovo showbuzz MasterChef Luka 'Ako se itko približi na 10 kilometara od ovoga bit će – wow!'

Poznati glumac otkrio 'najprljavije tajne' svojih suparnika

Prelijepa Sanja je kuhati počela jako rano budući da se rano udala i dobila dijete te je to bio nekakav normalan slijed obiteljskog života. Andrej će po ulasku u kuhinju pitati Sanju je li ikad glumila kuharicu. 'Jesam, u seriji 'Larin izbor' glumila sam Miju, kuharicu', odgovorit će Sanja.

Inače britak u svojim komentarima, Radovan će posve ´promijeniti ploču´ kad ugleda Sanju. ´Sad ću ti priznati... Nije to bilo tako davno, kad sam te vidio na prvom filmu, odmah sam se zaljubio u tebe. Oprosti!´, otvorit će dušu. Njegov komentar Sanji će izmamiti osmjeh na lice. ´Sad ću se zacrveniti!´, komentirat će. ´Nećeš se zacrveniti, jer znaš... Mnogi su bili zaljubljeni u tebe, to je sigurno!´, Radovan će nastaviti s komplimentima.

A tko je svojim uradkom oduševio žiri, pogledajte OVDJE.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene