Ekskluzivno

Splitska glumica nakon 6-mjesečne veze: 'Mislim da je to to'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U nikad iskrenijem intervjuu, glumica Ana Gruica progovorila je o tome kako se njezino ime iskoristilo u kulturnom skandalu koji je protresao grad pod Marjanom ali i o muškarcu u svojem životu...

31-godišnju glumicu Anu Gruicu su prozvali zbog skidanja s programa predstave o Vukovaru za koju je navodno rekla kako je fašistička, što je ona pak oštro demantirala.

Pogledaj i ovo showbuzz TLZP samo što nije Seksi nastupi u TLZP-u: Koga će utjeloviti Nives, a koga Ana Gruica?

Ana Gruica i Monika Sablić u Mystique provodu u Tropicu

'Ponekad se neki pojedinci ili institucije žele okoristiti tuđim imenom i ja moram biti svjesna toga da sam ja javna osoba. Ja to definitivno nisam rekla', poručuje glumica koja je i odrasla uz branitelje a često je bila kao dijete na obukama s vojnicima.

'Pucala sam skupa s njima iz pištolja, iz puške, naučili su ne briškuli i trešetu', kaže Ana koja pak najveću podršku ima od obitelji, prijatelja a sada i od partnera.

Lijepa Splićanka se prvi put javno raspričala i o šestomjesečnoj vezi s deset godina starijim putopiscem i književnikom Hrvojem Šalkovićem. Zanimljivo je to što su se prvi put upoznali na - benzinskoj postaji.

'Hrvoje je napisao puno knjiga, prvenstveno me time osvojio. A onda i šarmom, inteligencijom, visinom... on je stvarno jedna topla osoba, ja sad stvarno mislim da je to to', kaže Ana koja priželjkuje i dijete.

Pogledajte i cijeli intervjuu u inMagazinu. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene