Sony incident

Jolie je nazvala 'derištem', a sada se napokon i oglasila nakon hakiranja

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što je hakiran Sony studio, poslovne tajne izašle su u javnost. Sada se oglasila i direktorica koja je Jolie nazvala 'netalentiranim razmaženim derištem'.

Prije par mjeseci Hollywood je protresla nova vijest kako us procurili privatni mailovi glavnih šefova studija Sony. Tada je procurila i informacija kako je Amy Pascal, koja je inače predstavnica Sony studija, nazvala slavnu glumicu  i redateljicu 'netalentiranim razmaženim derištem'.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie i James Haven - 2 povukao se Prošle su 24 godine otkako je poljubac Angeline Jolie s bratom zgrozio javnost, evo što se dogodilo s njim i gdje je nestao poslije toga skandala!

Ovo je najluđa FOTKA dana - srele se Angelina i njezina 'hejterica'

'Angie nije bilo briga. Svi oni razumiju da živimo u čudnom malom svijetu koji se zove Hollywood. Da smo svi ljubazni jedni prema drugima, to ne bi funkcioniralo', rekla je Amy, piše Recorde.net.

Postavilo se i pitanje oko plaćanja mlade oscarovke Jennifer Lawrence jer je ona u filmu 'American Hustle' dobial manji iznos od glumačkih kolega. 'Platili smo joj puno veći iznos otada, to vam mogu obećati. Problem nastaje kada pokušavam voditi posao. Kada ljudi žele raditi za manje novca, ja im i platim manje. Iako žene ne bi trebale raditi za manje. Trebale bi znati svoju vrijednost. Nekad treba stati i pitati se treba li mi doista taj posao ako se plaća manje nego što zaslužujem', poručuje šefica Sony studija koju skandal oko hakiranja nije očito nimalo uzrujao.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene