Ne šali se

Samo joj pokušajte postaviti pitanje o njima, dobit ćete nogom u vrlo bolno mjesto

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njihovo prepucavnje je legendarno. padale su teške riječi i optužbe, ali čini se kako joj je dosadilo odgovarati na pitanja o Kim i njenom suprugu pa je to stavila crno na bijelo.

Amber Rose umorna je od pitanje koja joj konstantno postavljaju, a vezana su uz Kim Kardashian i njenog supruga gospodina Westa. Iako je u prošlosti rado odgovarala na takva pitanja dodajući sočne riječi uz odgovore, sada je odlučila promijeniti taktiku.

Pogledaj i ovo Kanye West Već dugo ovo planira Kontroverzni reper pokreće novi biznis, za pomoć je već kontaktirao i bivšu zvijezdu filmova za odrasle!

Kim u panici naredila - 'nazovi bivšu i saznaj što to muti!'

Ne samo da više neće odgovarati na pitanja o slavnom paru već je to stavila i na papir, crno na bijelo. Postavite joj pitanje o njima i isti tren njeno osiguranje izbacit će vas iz prostora u kojem se Amber nalazi. I dok ona ponosno paradira Los Angelesom u SlutWalk paradi ne razmišljajući o Westovima, njena mama očito još ne može daboraviti epizodu u kojoj je Kanye pričao kako ga je Kim natjerala da se otušira 30 puta kako bi isprao Amber sa sebe (!?). Mama Rose viđena je u mnoštvo kako drži transparent s natpisom 'J****o te 30 puta'.

 

A photo posted by Amber Rose (@amberrose) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene