Drži neprijatelja još bliže

Kim u panici naredila - 'nazovi bivšu i saznaj što to muti!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svi koji ih znaju bili su nemalo iznenađeni kada su saznali da je Kim tražila od Kanyea da nazove svoju bivšu.

I ptice na granama znaju da se Kim Kardashian i Amber Rose ne podnose. Njihova netrpeljivost javna je stvar, a nekako se uvijek u sredini njihovih sukoba nađe Kanye. Kim je izričito zabranila svom suprugu da kontaktira svoju bivšu, ali sada su se stvari odjenom okrenule.

Pogledaj i ovo Kanye West i Bianca Censori ne odustaje Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

Bivša je bila smrdljivica: 'Morao sam se otuširati 30 puta'

Oni koji su bliski paru tvrde kako je Kim naredila suprugu da nazove Amber i sazna što to ona sprema za svoj reality show u kojem će se pojavljivati s još jednom neprijateljicom Kardashianovih Black Chynom. Do panike je došlo zato što je svojevremeno Kylie Jenner bila jako dobra prijateljica s Chynom.

Sve to u kombinaciji bilo je previše za Kim koja je postala paranoična jer se plaši kako će Amber i Chyna u svom showu objaviti neke prljave tajne obitelji Kardashian.

Gola Kim postala uzor - ima i poruku za sve

Postavlja se pitanje, zar je moguće da obitelj Kardashian uopće ima tajne s obzirom na to da su njihovi životi 24 sata dnevno na izvolte cijeloj javnosti. U svakom slučaju biti će zanimljivo kako će se stvari dalje razvijati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene