Alkina kafana

PREMIJERA 'Daj, daj, daj, sve žice pokidaj!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Premijerno na Dnevnik.hr-u pogledajte 'Alkinu kafanu'!

Novi singl Alke Vuice 'Alkina kafana' uspješno je osvojio radijski eter, a uskoro će i male ekrane, no prije Dnevnik.hr donosi Vam ekskluzivnu premijeru video spota!

Pogledaj i ovo Alka Vuica - 3 Zvijezda među okupljenima Alka Vuica u Jastrebarskom pobrala svu pozornost na predstavljanju SDP-ove liste, jedan kolega nije propustio zabilježiti druženje s pjevačicom!

Alka Vuica udala se u tajnosti!

Na spomenutom singlu Alka je surađivala sa dugogodišnjim prijateljem Miroslavom Rusom, koji je napravio glazbu i aranžman sa Zvonimirom Domazetom, dok Alka potpisuje tekst.

Kako zapravo izgleda Alkina kafana?

Samu radnju video spota osmislila je sama Vuica, a sve se snimalo pod budnim okom njezinog suradnika Ivana Đakovića u jedinstvenom ambijentu restorana Sofra. Kako bi atmosfera bila što bolja na snimanje je stigao i ciganski bend Bahtali rota, koji su svojom pojavom potpuno dočarali priču oko 'Alkine kafane'.

'Na samom snimanju spota bilo je ludo i nezaboravno. Cijela ekipa koju sam okupila bila je zaslužna za odličnu atmosferu koja je vladala na snimanju. Drago mi je da premijeru moja publika može vidjeti na portalu Dnevnik.hr, a kasnije i na malim ekranima. Uživajte i pogledajte kako izgleda kada 'Alkina kafana' u potpunosti otvori svoja vrata', rekla je Alka Vuica

Fotografije sa snimanja spota ovoga puta potpisuje Šime Eškinja, koji je sa velikim zadovoljstvom prihvatio poziv Alke Vuice da zajedno surađuju. 'Daj, daj, daj, sve žice pokidaj...' pjeva Alka, a kako izgleda novi spot PREMIJERNO pogledajte!  

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene