Svadba i novi album

Alka se udala u tajnosti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za desetak dana izlazi novi album Alke Vujice 'Alkina kafana', no osim na poslovnom planu, Alka je uspješna i u onom ljubavnom.

'Toliko je već isprofanirano to pitanje moje udaje da ne znam što bih rekla... Ispada da ja neprestano o tome pričam, a zapravo je to jedino što medije zanima... Pa da završimo s tom pričom: udala sam se, ali neću vam reći ni kada ni gdje', priznala je Alka profesionalka.

Pogledaj i ovo Alka Vuica - 3 Zvijezda među okupljenima Alka Vuica u Jastrebarskom pobrala svu pozornost na predstavljanju SDP-ove liste, jedan kolega nije propustio zabilježiti druženje s pjevačicom!

Ekskluzivno poslušajte novu pjesmu Alke Vuice - 'Alkina kafana'!

Ona je pravi primjer da se od stare slave i provjerenih hitova može živjeti, a još veće veselje nastupa kada najavi novi album. Na novom albumu surađivala brojna poznata imena, poput Miroslava D. Rusa, Zrinka Tutića, Željka Bebeka, Ivice Jovanovića Kennedyja i Vuce. 'Nakon što sam čula njegovo pjevanje, na toj tako dugmetovskoj pjesmi, rekla sam - sad mi je jasno zašto je ‘Dugme’ propalo, zato što je Vuco bio mali...', našalila se Alka u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

Nesuđena predsjednica podijelila je i svoje mišljenje o nedjeljnom referendumu. 'Brak je ekonomska zajednica i svatko ima pravo osnovati brak i kad prođe ljubav dijeliti ekonomiju te ljubavi! Tome služi brak. To je ljubavni ugovor. Suludo je brak svoditi na nešto 'Bogom zadano', a još je groznije određivati brak kao instituciju koja brani heteroseksualnost! Mi smo skloni nazivati stvari krivim imenima, zato što smo na to navikli', rekla je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene