Alen pred kamerama

Iskreno progovorio: Je li ga supruga ostavila zbog alkohola?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Istarski glazbenik Alen Vitasović progovorio o danima najveće slave i problemima s alkoholom.

Alen Vitasović je prije dvadesetak godina napisao 'Ja ne moren bez nje', hit koji ga je lansirao među zvijezde, a danas kaže kako uopće nije bio spreman na sve ono što slava nosi sa sobom. Čudi se kako je izdržao tih nekoliko godina na vrhu popularnosti, kako kaže, bez menadžera te potpuno sam i nezaštićen.

Pogledaj i ovo showbuzz Sasvim iskreno Emotivni Alen Vitasović: "Ja plačem već unaprijed i bojim se kako ću reagirati u toj situaciji''

Alen Vitasović slavi 20 godina od svog prvog hita!

'To je bilo sve stihijski. Puno se putovalo, malo spavalo, slabo jelo, puno se i pilo i svašta i čovjek je u tom nekom speedu i u tom trenutku nisi ni svjestan što ti se događa. Posljedice dođu kasnije, nakon par godina, od svih tih silnih stresova i šokova', rekao je Alen.

Zbog silnog stresa i brzog života koje donosi popularnost, poznati pjevač spas je potražio u alkoholu koji mu je donio samo probleme.

'Ja sam mislio da je alkohol jedan stimulans, jedna pomoć koja će mi pomoći da se pobjegne od te neke stvarnosti koja zna biti jako gadna. Normalno, to nije nikakvo rješenje. Vidio sam da je vrag odnio šalu i poduzeo sam neke korake. I dan danas se popije, nisam neki najveći čistunac, ali sad je to pod velikom kontrolom', objasnio je Vitasović.

Zlim jezicima koji tvrde da je zbog alkohola izgubio podršku supruge, poručuje: 'Priča se svašta, kao što se uvijek priča o nekome tko je javna ličnost, ali tu vas demantiram. Žena i ja smo OK'.

Cijeli intervju pogledajte u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene