Brazilska ljepotica

RASTAVA JOJ GODI Adriana Lima bez šminke izgleda bolje nego ikada

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna manekenka Adriana Lima sve češće se na Instagram profilu voli pohvaliti svojim prirodnim izgledom i selfijima bez trunke šminke.

Iako se šuškalo kako su obnovili svoju ljubav, Adriana Lima i Marko Jarić definitivno ne planiranju skorašnje pomirenje. Bivši košarkaš svakako ima određeni tip, jer ponovno ljubi manekenku. Ovoga puta se radi o deset godina mlađoj Tijani Krstić.

Pogledaj i ovo Adriana Lima i Metin Hara (Foto: Instagram) Ljubavni brodolom Prelijepa Brazilka prekinula s dečkom za kojeg se od početka šuškalo da uopće ne voli žene

No, čini se kako Adriana ne tuguje previše. Na svom Instagram profilu, koji prati preko sedam milijuna fanova, sve češće se brazilska ljepotica voli pohvaliti svojim prirodnim izgledom. I to s dobrim razlogom, jer izgleda bolje nego ikada. Česti selfiji bez šminke, u krevetu ili iz teretane su apsolutni dokazi toga.

34-godišnja manekenka i dalje je vrlo zaposlena, a samo prošle godine zaradila je devet milijuna dolara. Naravno, njeno slobodno vrijeme uvijek je rezervirano za njezine dvije kćeri, Valentinu i Siennu.

 

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene