Atraktivna manekenka

ADRIANA JE PALA U ZABORAV! Jarić se 'zaljubio na prvi pogled'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čini se da slavni košarkaš Marko Jarić zaista ima svoj tip žene. Adriana Lima bila je njegova supruga, a sada ljubi njenu kolegicu.

Iako su se svjetski mediji nedavno raspisali o pomirenju Marka Jarića i prekrasne Adriane Lime, čini se da od toga neće biti ništa. Naime, zgodni košarkaš ljubi manekenku Tijanu Krstić.

Pogledaj i ovo Adriana Lima i Metin Hara (Foto: Instagram) Ljubavni brodolom Prelijepa Brazilka prekinula s dečkom za kojeg se od početka šuškalo da uopće ne voli žene

Deset godina mlađa ljepotica upoznala se s košarkašem u Beogradu, a nakon toga su zajedno otišli u Miami. 'Njih dvoje su se upoznali kad je Marko zadnji put boravio u Beogradu. Izašli su u provod sa zajedničkim prijateljima i te večeri se dogodila ljubav na prvi pogled', otkrio je izvor ekskluzivno za Blic.rs.

Djevojka ne želi da se njezino ime povlači po medijima pa su poprilično tajnoviti kad je u pitanju njihova veza. Inače, 27-godišnjakinja je završila arhitekturu, a nakon toga u Milanu radila kao model. U svakom slučaju, čini se da Jarić ne može pobjeći od seksi manekenki.

 

Hair style by @petkovic_m_

A photo posted by Tijana Krstic (@tijanakrst) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene