449101
449101
449101
449101
449101

BURNO NA FARMI Jasmina o Zinki: „Nisam ja njezin podanik!“

  • , 05.09.2016., 15:58
  • Autor:
  • komentara

Čini se da će ovo biti uzbudljiva sezona - na Farmi burno već od prvog dana.

 
 
 
 
Farma 2016 (Foto: PR)
Farma 2016 (Foto: PR)

Prvo jutro na Farmi bilo je poprilično napeto. Fitness trener iz Ludbrega, Danijel Vegh, ustao je ranije od svih, a razlog je bila bol u ruci.

„Nisam oka sklopio! Stara povreda ruke mi se vratila i nisam mogao spavati. Prošle su mi neke stvari kroz glavu i onda sam odlučio da moram riješiti život stvaran vani.“ kazao je Danijel koji ozbiljno razmišlja da već u prvom tjednu napusti show te zaključio: „Ovo je tu samo igra i da si ugrozim vanjski život radi igre, mislim da mi to nije vrijedno ni 500 tisuća ni 500 milijuna kuna. Ipak se radi o životu mom.“

Farma 2016 (Foto: PR)

Danijela su stanari za doručkom pokušali nagovoriti da razmisli o svom ostanku na farmi, no prekinula ih je Jasmina sa Stare farme koja ih je na ogradi tražila kavu. „Ljudi to nije namirnica, mi se moramo držati zajedno!“ pobunila se prva Josipa, a na njenu stranu su stali i ostali farmeri odlučivši ignorirati Jasminu na ogradi.

Farma 2016 (Foto: PR)

„Mi imamo sad svoj family doručak i ja uvijek svoju familiju štitim i kažem: ne možeš mi dirati familiju dok mi doručkujemo! Nekulturno je kada je netko za stolom, skakati. Mogu ja biti bezobrazna ili ne, ali vi ste moji i tu smo zajedno!“ poručila je Zinka svojim farmerima u Novoj farmi.

Potez farmera s Nove farme koje su odlučili ignorirati Jasminu dok ih je na ogradi molila za kavu jako ju je razljutio, a čini se kako je već Zinku stavila na pik. „Nisam ja njezin podanik!“ zaključila je Jasmina. Kakvih je još nesuglasica bilo među farmerima i što će se dogoditi s Danijelom, ne propustite doznati u večerašnjoj, drugoj epizodi Farme od 20 sati na Novoj TV!
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se