449088
449088
449088
449088
449088

Najgledaniji reality show Farma i u svojoj prvoj epizodi potukao konkurenciju

  • , 05.09.2016., 14:17
  • Autor:
  • komentara

U prvoj epizodi upoznali smo 18 kandidata koji su odmah po ulasku u show bili podijeljeni obzorom na svoje vještine, iskustvo i znanje u dvije zadruge – crvenu i zelenu.

 
 
 
 
Farma (Foto: PR)
Farma (Foto: PR)

Prva epizoda hit reality showa 'Farma' i u novoj sezoni privukla je najveći broj gledatelja, a ulazak 18 natjecatelja s velikim zanimanjem pratilo je više od pola milijuna gledatelja. Farma je tako ponovno zasjela na tron gledanosti reality programa u Hrvatskoj s 34,3 posto udjela u gledanosti. Ovim izvrsnim rezultatom Farma je bila ujedno i najgledaniji format dana uspoređujući gledanost svih televizija.

Farma (Foto: PR)

U prvoj epizodi upoznali smo 18 kandidata koji su odmah po ulasku u show bili podijeljeni obzorom na svoje vještine, iskustvo i znanje u dvije zadruge – crvenu i zelenu. Nakon što je svaka zadruga uspješno došla do farme, rješavajući putem zagonetke koje su bile pred njima, prava bitka za odabir farme vodila se na poligonu. Borba je bila tijesna, no zeleni tim pokazao se bržim i snalažljivijim od crvenog te su kao pobjednici odabrali Novu farmu za svoj novi dom.

Nakon što su se farmeri smjestili u svoje nove odaje, večer su proveli u ugodnom druženju na središnjem trijemu gdje ih razdvaja samo ograda, a što ih sve čeka, vidjet ćemo u narednim epizodama.

Nova TV od ovog utorka, odmah nakon Farme, kreće i sa svojim drugim adutom ove jeseni – dramskom serijom 'Zlatni dvori'.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se