457112
457112
457112
457112
457112

Ako je suditi do sada, ovaj tjedan Farmu ne želite propustiti

  • , 15.11.2016., 09:43
  • Autor:
  • komentara

Odnos Barbare i Tomislava od početka je svima bio zanimljiv.

 
 
 
 
Farma (Foto: PR)
Farma (Foto: PR)

 Mogli smo pratiti razvoj njihovog odnosa od simpatija prema ljubavi koja je rezultirala prosidbom. Iako se na prvu sve čini idiličnim, nisu svi farmeri uvjereni u Tomislave namjere.

Nakon pomne organizacije oko zaručničkog prstena, Tomislav je kleknuo pred Barbaru i zaprosio ju je, a ona je pristala! "Volim te jako i želim provesti ostatak života s tobom! I zato, molit ću te da mi kažeš iskreno, da mi se zakuneš u vječnu ljubav do kraja života", zaprosio ju je Tomislav!

Farma (Foto: PR)

Prati naše farmere 0-24h i nemoj propustiti nove pikanterije!

Ante je, kaže, bio počašćen što je prvi saznao, a zaruke je usporedio s cirkusom te kazao kako smatra da Barbara i Tomislav ipak nisu iskreni jedno prema drugome, a isto to smatra i Ankica koja je komentirala: „Moje iskreno mišljenje je da to nije iskrena ljubav. Ovo je neka igra koju sigurno igraju za sebe. Sretno im bilo, ali žao mi je ako će ispasti jako loše što pretpostavljam.“

Tko je u pravu, ostaje nam za saznati u novim epizodama Farme. Farmere možete pratiti 0-24 na OYO gdje nema skrivanja, a na vama je zaključiti je li njihova ljubav prava ili Tomislav samo igra dobru igru.

Osim ljubavnih intriga prošli tjedan obilježile su svađe i nepovjerenje prema Tomislavu kao gazdi!

Usprkos tome što su imali zeleni certifikat, na Sajmu nisu uspjeli puno zaraditi, svega 95 dukata. Kako su ovoga tjedna ostali bez 25 dukata zbog kazne, farmerska kasa postala je poprilično tanašna. To je izazvalo određenje sumnje farmera koji su tražili od Tomislava da pred svima izbroji dukate i objasni po koliko je dukata što prodao te koliko je na što potrošio.

Farma (Foto: PR)

Gledajući Farmu 0-24h mogli smo se uvjeriti da je to zaista bila goruća tema prošlog tjedna i svatko je imao komentar.
Sigurno smo da je pred nama još jedan izrazito zanimljiv tjedan gdje ćemo još svašta novog doznati.

Na OYO možete pratiti i sami zaključiti tko je na čijoj strani, a tko možda po vama kalkulira kako bi si osigurao finale. OYO ti nudi mogućnost da u bilo koje doba pogledaš što rade farmeri i stekneš svoj dojam o njihovim životima. Ti biraš kada, gdje i putem kojeg uređaja ćeš se uključiti!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se