457008
457008
457008
457008
457008

OBITELJ REAGIRALA NA ZARUKE Barbarina sestra: "Ne podržavam ih"

  • , 14.11.2016., 12:28
  • Autor:
  • komentara

Na Farmi su se dogodile zaruke. Ovog vikenda Barbara i Tomislav postali su zaručnici. Reagirala je i njena obitelj.

 
 
 
 
Prosidba na Farmi (VIDEO: Dnevnik.hr)
Prosidba na Farmi (VIDEO: Dnevnik.hr)

Barbara Peterčić rekla je ''da'' na Tomislavovu prosidbu. Iznenadili su tako svoje sustanare na Farmi, ali i obitelj u izvanjskom svijetu. Dok Barbara tvrdi da nikad nije bila sigurnija u svoje odluke, njena obitelj smatra da je trebala pričekati. „Volim te jako i želim provesti ostatak života s tobom! I zato, molit ću te da mi kažeš iskreno, da mi se zakuneš u vječnu ljubav do kraja života.“, zaprosio ju je Tomislav, a Barbara je kao iz topa uzviknula ''da'' i skočila mu u naručje. Da tako skoru prošnju nije očekivala, bilo je očigledno, no unatoč tome što se sva tresla, Barbara nije dvojila ni sekunde.

Farma (FOTO: PR) - 2

Njezina sestra smatra da su jednostavno trebali pričekati. Nema ništa protiv Tomislava, no odluku smatra preuranjenom. "Ne podržavam zaruke, želim da bude najsretnija na svijetu, no mislim da je ovo prenaglo. Trebali su pričekati da vide kako će funkcionirati vani pa se onda odlučiti", smatra Barbarina sestra Marija. Sustanari Barbare i Tomislava bili su puno oštriji. Ante je tako izjavio da to nije iskrena ljubav, a Josipa smatra da je sve Tomislavova taktika.

Farma (FOTO: PR) - 3

"Prva pomisao na ovu vijest mi je šok. Sjetim se odmah roditelja, najbližih, meni je ovo ljudi moji, pa onda sam se mogla sto puta udati! Nakon dvije noći, pa halo, gdje mi živimo, je li ovo bajka? On samo igra dobru igru i ne znam kako će to završiti, netko će plakati! Meni je šok, a zamišljam sad njezine roditelje!", rekla je Josipa. I Danijela Antunović, donedavna stanarka, u intervjuu nam je rekla kako je ovo samo taktika. "Tomislav je super dečko, ali njegova ljubav s Barbarom je jedna velika taktika. Sve je to show, a Barbara je ispala jako naivna", rekla je Danijela.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se