224208
224208
224208
224208
224208

Miljenik regije dovodi Eurosong u Beograd?

  • , 18.03.2012., 23:27
  • Autor:
  • komentara

Srbiju ce na Eurosongu još jednom predstavljati Željko Joksimović s pjesmom 'Nije ljubav stvar'. Samo par dana nakon sto ju je javnost čula prvi put čula, na press konferenciji dočekan je s oduševljenjem.

 
 
 
 

Iako se 2008. Eurosong održao u Beogradu, čini se da je srpska javnost potpuno spremna da još jednom budu domaćini. Uvjereni su da ako im itko može donijeti pobjedu, onda je to Željko.
Zeljku ce ovo biti 4 put da sudjeluje na Eurosongu. S Lane moje bio je korak do pobjede, njegova 'Lejla' koju je za Bih otpjevao Hari Mata Hari osvojila je 3. mjesto, a skladao je i pjesmu 'Oro' koju je izvela Jelena Tomašević

Atmosfera je, rekli bismo, gotovo pobjednička. Sigurni u svoju pjesmu, Željko neće ići ni na promotivnu turneju, jer objašnjavaju - europska ga publika već poznaje! Točno prije 8 godina s pjesmom 'Lane moje' Željko je na Eurosongu u Istambulu osvojio visoko drugo mjesto. Najbolji rezultat ostvarila je Marija Serifović - inače jedina pobjednica eurovizijskog natjecanja koja je u posljednjih 15 godina pjevala na materinjem jeziku.

Na kladionicama drugi!

Iako je većina komentara na pjesmu pozitivna, ima i onih koji su Željkovu pjesmu 'dočekali na nož' optužujući ga da pjesma dosta sliči na pjesmu Coldplaya 'Paradise'- Željko to nije htio komentiramo. Iako ce prema svemu sudeći dobrosusjedski odnosi opet dobro raditi, prema službenim kladionicama, naša Nina i ne stoji tako dobro, dok se Željkova pjesma najavljuje kao jedan od favorita.

'Super mi je stvar što sam probao više stvari… kompozitor, izvođač, voditelj...jedino još nisam bio redatelj i supervizor. To mi je još ostalo'. 'Netko se predstavi bolje, neko lošije... Svi imaju 3 minute. Logan mi je rekao su to samo 3 minute u životu. A on 2 puta pobijedio. Čak i kad sam bio s Jovanom- uživao sam!

Jovanu, svoju sadašnju suprugu upoznao je prije 4 godine kada su njih dvoje zajedno vodili Eurosong u Beogradu, tako da je i emotivno vezan za europski izbor.

Pogledajte kako je bilo na pressici u Beogradu, te što je Željko Joksimović još otkrio našoj Svjetlani Matić.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.

Dnevnik.hr na FacebookuDNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se