132078
132078
132078
132078
132078

Đorđe Balašević u Opatiji: Film, koncert i iznenađenje

  • , 08.07.2010., 20:03
  • Autor:
  • komentara

Popularni Đole vraća se na scenu spektakularnim trodnevnim programom u Opatiji.

 
 
 
 

Đorđe Balašević priprema veliki povratak u Opatiji. Trodnevni spektakl sredinom kolovoza počinje dolaskom najpoznatijeg panonskog mornara brodom u Opatiju, a završava hrvatskom premijerom njegova filmskog prvijenca 'Kao rani mraz'.

Uvijek dobro raspoložen panonski mornar veseli se nastupu u Opatiji. 'Od onog dečka s gitarom, evo prepuno godina, 1800 i neke kad sam prvi put nastupio tu na festivalu, došao sam do toga da će me voziti fijakerom', rekao je Đole za Novu TV.

S broda u fijaker pa na pozornicu - poslastica za ljubitelje Balaševićeve glazbe. 'Mi kantautori starimo sa svojim pjesmama, tako da ne moramo biti lijepi, ne moramo nositi crvene sakoe, tako da ja nisam bio lijep ni kad je trebalo, a naročito sad u ovim godinama.'

U Balaševićevom filmskom prvijencu uz poznata glumačka imena poput Mustafe Nadarevića i Rade Šerbedžije glumi i njegova kći Jovana. 'To je samo jedan od pokušaja, jedan poklon mojoj najstarijoj kćeri koja je diplomirala, a nije dobivala nikakvu ulogu, pa su rekli nek' joj tata sad napiše scenarij, evo tata joj je sad napisao scenario', kaže Balašević.

A po scenariju je napravljen film o Vasi Ladačkom... 'Ja sam tek poslije 30 godina doživio da snimam jedan dugi spot. Ovo mislim da je najduži glazbeni spot koji je snimljen dosad', rekao je na kraju novosadski kantautor.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.

Dnevnik.hr na FacebookuDNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se