Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ekskluzivni intervju!

Vidoviti Milan: 'Tko ima profil na Facebooku umrijet će 2012.'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ekskluzivnom intervjuu najvidovitiji showman Balkana i najveći showman među vidovitima otkriva tajne.

Najveća proročka zvijezda u regiji, Milan Radonjić alias Vidoviti Milan, zabavljat će gledatelje Nove TV, petkom u noćnom terminu, već od ovog petka 16. listopada. Kako bi se i osobno uvjerili u Milanove nadrealne sposobnosti, novinari Dnevnik.hr-a sastavili su specijalu listu pitanja, kako bi testirali ovog vidovnjaka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vidoviti Milan vidi sve 'Sanader je dao ostavku jer je izgubio partiju golfa' Slika nije dostupna Intervju s vidovnjakom Vidoviti Milan: 'Svećenici su najveći obmanjivači'

Naravno zanimalo nas je sve što će nam olakšati rad u budućnosti. Tako smo saznali hoće li Gotovčevi ponovo biti zajedno, tko će biti novi hrvatski predsjednik, koliko dugo će Jadranka Kosor biti premijerka i naravno tko će biti prvak svijeta u nogometu. Dakle oni koji žive u kladionicama sada mogu sebi s tim saznanjem omogućiti ekstra zaradu. Naravno Milan je pomogao i hazarderima koji igraju loto i otkrio brojeve koji će biti izvučeni u novom kolu.

No puno smo uspjeli saznati Iio samom Milanu. Odao je kako zavodi ženi, je li ikada gledao u karte za briškulu, živi li svoj san,ima li vlastitog stilistu i voli li više Whitesnake, ili Black Sabbath.

Pričao je i o svom susretu s vanzemaljcima, trenutku kad je po prvi put otkrio svoj dar, ali je i predvidio propast svijeta u kojem će Facebookovci biti zbrisani s lica zemlje.

Najvidovitiji showman Balkana i najveći showman među vidovitima promijenit će i vašu percepciju o sudbini i onostranome već u noćnom terminu u petak 16. listopada.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene