95005
95005
95005
95005
95005

Dolores Lambaša voli rakiju i Dikana Radeljaka

  • , 08.08.2009., 12:30
  • Autor:
  • komentara

Na sinoć održanu premijeru filma 'Vjerujem u Anđele' Dolores Lambaša je došla sama. Jahta Dikana Radeljaka je čekala u luci.

 
 
 
 
Dolores Lambaša na Radeljakovoj jahti
Dolores Lambaša na Radeljakovoj jahti

Na početku večeri Dolores se samo smješkala i uživala te nije htjela potvrditi niti demantirati da je u vezi s Dikanom Radeljakom, a sva pitanja o Frani Lasiću je vješto izbjegavala.

Naposljetku je ipak rekla kako bi Dikan mogao biti njen izbor. Sve je već jasno jer je i na Vis stigla Dikanovom jahtom 'Lex' koja je čekala u viškoj luci dok je Dolores u Komiži prisustvovala premijeri filma u kojem ima glavnu ulogu.

Dolores Lambaša se cijelu noć trudila da fotografima ne pruži dokaz kako je na Dikanovoj jahti te je na viškoj rivi  trusila rakiju do tri sata ujutro. Tada je Dolores ipak pokleknula i uputila se na jahtu Dikana Radeljaka gdje je spremno pozirala sviti fotografa i snimatelja. Dok se Dolores naslikavala Dikan i članovi posade se nisu pojavljivali.

>> Mirna Berend: Dolores Lambaša je vrlo opasna!

>> Što se događa između Dikana i Dolores Lambaše?

Jahta je jutros zaplovila prema Hvaru, a Dikan je samo provirio iz kabine. Jahtom je vješto upravljao netko drugi. Naime, na jahti je uz Lambašu i njezinog novog odabranika i izvjesni Dikanov vršnjak s plavušom koja nije tako mlada kao Dolores Lambaša.

Na premijeru filma održanu u Komiži, koja je rodno mjesto redatelja Nikše Sviličića, nije stigao nitko drugi iz glumačke postave osim Dolores Lambaše. Razlog je, kako neslužbeno saznajemo taj što drugima nije bio plaćen smještaj.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.

Dnevnik.hr na FacebookuDNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se