Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Virtual Tourist

Zagreb među top 10 najpoželjnijih europskih destinacija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve veće cijene nagnale su turiste da više razmišljaju o nekim jeftinijim detinacijama.

Internetska stranica za putovanja 'Virtual Tourist' u skladu s tim objavila je 10 poželjnih turističkih destinacija u Europi, među kojima je i Zagreb.

Pročitajte i ovo Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana Dubrovnik - 2 Niže cijene Zimi je omiljena destinacija Hrvata: "Da smo planirali, ne bi ovako dobro ispalo"

'Hrvatski gradovi na obali već su dugo poznati, ali i glavni grad Zagreb spreman je za pobliže upoznavanje. Mnogi vole uspinjaču kojom možete do Gornjeg grada u kojem možete pogledati crkvu sv. Marka ili kule Lotrščak.

>> Dubrovnik u utrci za osmo svjetsko čudo!

Neogotička katedrala nalazi se unutar srednjovjekovne utvrde, obvezne za razgledanje, za ljubitelje arhitekture ali i povijesti, a Markova je crkva poznata po grbu na svom šarenom krovu. Članovi Virtual Tourista primjetili su i prolaz Oktogon, trgovački prolaz u Donjem gradu kao divno iskustvo i dobra promjena za brže kretanje', piše Virtual Tourist opisujući Zagreb.

Osim Zagreba, na ljestvici 10 preporuka nalaze se Lviv (Ukrajina), Hamburg (Njemačka), Vilnius (Litva), Valencia (Španjolska), Porto (Portugal), Valletta (Malta), Budimpešta (Mađarska), Riga (Latvija) i Sarajevo (BiH).

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene