Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dugi Otok - Hoteli Božava first minute do 01.05. Cijena od: 1,790 kn

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obnovljeni, klimatizirani hotelski kompleks u Božavi na Dugom otoku nudi Vam kvalitetan smještaj u prekrasnoj prirodi i atraktivne cijene, Uz obroke uključeno piće!

Za više informacija nazovite: 01/481 9805

Pročitajte i ovo Napad morske nemani na turista u Meksiku Predator iz vode Horor usred zabave: Igrali se s djetetom na plaži pa slučajno snimili krvavi napad nepoznate nemani u moru Slika nije dostupna Ljepote Jadrana Dugi otok: Prekrasne plaže i čisto more

kontakt e-mail: (http://www.azurtours.hr/kontakt.html?id=2254)

http://www.azurtours.hr/putovanja/dugi-otok/2254-dugi-otok-hn-bozava-3.html

Dugi otok je poseban zbog svoje ljepote. Bujna mediteranska vegetacija u kombinaciji s plavetnilom mora te okolni otoci, hridi i uvale ne mogu nikoga ostaviti ravnodušnim. Osim slikovite Božave, treba obići pješčanu plažu Sakarun, Veli rat sa prekrasnim svjetionikom, dok se na jugu otoka nalazi Sali - glavno mjesto na otoku, te uvala Telaščica, koja je zbog svoje čudesne ljepote proglašena parkom prirode.

Dolazak do Božave – trajektom iz Zadra do mjesta Brbinj i potom 15 km vožnje na sjever do Božave.

Hotelsko naselje Božava smješteno je u gustoj borovoj šumi, uz samo more. Kompleks se sastoji od tri hotela – Lavanda, Mirta i Agava. Sva tri hotela su novouređeni, renovirani, sa novim namještajem, klimatizirani, kategorije 3*.

Sobe: tuš, WC, balkon, klima, većina pogled more.

Sadržaji: otvoreni bazen s morskom vodom, ležaljke i suncobrani, tenis, stolni tenis, biciklizam

Hoteli Lavanda 3* standardne sobe, pogled more 1/2+1. Pomoćni krevet je jednostruka sofa na razvlačenje, pogodna za djecu do 12 godina.

Hoteli Agava, Mirta 3* obiteljske sobe, 1/2+2

Plaža ispred hotela: terasasto raspoređena, kamenita. Na par kilometara udaljenosti nalazi se Sakarun, prekrasna uvala sa prostranom pješčanom plažom. Hotelski vlakić više puta dnevno vozi od hotelskog kompleksa do plaže (uz doplatu).

Prehrana: u centralnom restoranu smještenom uz samo more

Usluga: polupansion – buffet doručak i buffet večera, uz obroke uključeno piće!

Posebna pogodnost: u terminu 22.06.-31.08. cijena uključuje 1x tjedno povratni transfer hotelskim vlakićem do pješčane plaže Sakarun!

Ekološka zanimljivost vezana uz hotele Božava. Voda na svim našim otocima, pa i na Dugom Otoku, je dragocijena i skupa. Stoga su hoteli, tijekom rekonstrucije, ugradili bio-prečišćavače otpadnih voda. Sva otpadana voda iz soba i kompletnog hotelskog kompeksa odlazi u bio-prečišćavač, te se nakon toga, pročišćena, koristi za zaljevanje vrtova u okviru kompleksa. Na taj se način čuva okoliš, voda se maksimalno iskoristi, a more uz sam hotelski kompleks je čisto i nezagađeno.

Više informacija na:

01/481 9805 ili kontakt e-mail

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene