Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mourinho: Netko je prokleo Chelsea

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što se Wayne Bridge ozlijedio na treningu reprezentacije, trener Chelsea Jose Mourinho vjeruje da je netko bacio kletvu na taj londonski klub.

Prije nekoliko dana ozlijedio se branič Ashley Cole koji će s terena izbivati oko 2 mjeseca, a sada je jedini obrambeni igrač koji nije bio ozlijeđen istegnuo bedreni mišić.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izvijestila policija Krvava večer kod Imotskog: Jedan muškarac izboden, drugi zadobio teške ozljede Ilustracija loši uvjeti Čistačica se u japankama popela da očisti prašinu u zgradi Ministarstva i pala, dobit će veliku odštetu

26-godišnji Bridge ozlijedio se na trreningu engleske reprezantacije uoči sutrašnje prijeteljske utakmice sa Španjolskom. Nakon pregleda poslan je natrag u London. Danas će ga pregledati liječnički tim Chelsea koji će potom objaviti koliko će dugo biti van terena.  

Kako se kapetan John Terry tek oporavio od ozljeda, još nije sigurno u kakvoj je formi. S desetkovanom momčadi Chelsea se sasvim sigurno ne može potpuno posvetiti 'lovu' na Manchester United koji im 'bježi 6 bodova. Stoga ne čudi što Moutinhu padaju na pamet čak i kletve.  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene