Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završeni praznici

Pojačan je promet na svim cestama, najveća gužva na autocest A1 prema Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u Slavoniji, središnjoj Hrvatskoj, Lici, Gorskom kotaru, Hrvatskom primorju i dijelu Dalmacije.

Pojačan je promet na važnijim cestovnim pravcima, osobito na autocesti A1 prema Zagrebu i na autocesti A3 Bregana- Lipovac u smjeru GP-a Bregane. Na naplati Zagreb istok, na izlazu s autoceste prema Zagrebu kolona je oko 100 metara, izvijestio je HAK.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stanje na cestama Naoružajte se strpljenjem: Gužve na prometnicama uoči blagdana, evo gdje je najgore Gužve na cestama - 1 Gužve na čvorovima Stiže udarni turistički vikend, iz HAK-a imaju savjet za sve vozače i poručuju: "Očekuje se pojačan promet od ranih jutarnjih sati"

Pojačan promet očekuje se na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru graničnog prijelaza Bregana i dalje prema Sloveniji, ali i na autocestama A1 i A6 Rijeka-Zagreb s obale prema unutrašnjosti.

Na prilazima gradu Zagrebu, na naplatnim postajama Lučko i Rugvica, kao i na zagrebačkoj obilaznici (A3), posebice krajem dana, moguća su gužve i kraća čekanja.

Stanje na cestama nije idealno, pa budite oprezni dok vozite. Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u Slavoniji, središnjoj Hrvatskoj, Lici, Gorskom kotaru, Hrvatskom primorju i dijelu Dalmacije.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici, Gorskom kotaru i središnjoj Hrvatskoj. Na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale (D8) mogući su odroni zemlje i kamenja.

Teretnim motornim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će zabranjen u vremenu od 14,00 do 23,00 sata. Zabrane neće biti na autocestama te na državnoj cesti D1.

Zbog radova zatvorene su ceste:

- D512 Makarska-Ravča na predjelu Stupica,

- D22 Možđenec-Sudovec i Križevci-Sveti Ivan Žabno,

- D30 dio Zagrebačke ulice u Petrinji,

- D57 Vukovar-Orolik,

- D205 Klanjec-Dubrovčan,

- D307 Gornja Stubica-Marija Bistrica

- Sisačka ulica u Karlovcu, izlaz iz Karlovca prema Pisarovini (D36).

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene