Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi sastav

Plenković preuzima povjerenstvo za obrazovnu reformu: "Dijani Vican zahvaljujem na suradnji"

Dijana Vican i Andrej Plenković (Foto: Pixell)
Dijana Vican i Andrej Plenković (Foto: Pixell) Foto: Pixell
Vlada je donijela odluku o novom sastavu Posebnog stručnog povjerenstva za provredbu Strategije obrazovanja koje će, prema novom, voditi premijer Plenković.

Andrej Plenković zahvalio se dosadašnjoj predsjednici povjerenstva Dijani Vican.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Jačanje hrvatskih snaga Plenković otkrio novi potez vojske nakon Rafalea: "To je ključni veliki projekt " Rafalei dolaze u Hrvatsku Povijesni prelet FOTO/VIDEO Hrvatska vojska ulazi u 21. stoljeće: Više od milijardu eura za nove moćne čuvare neba

"Sukladno planu, osobno ću voditi Povjerenstvo. U tome će mi davati podršku ministrica Blaženka Divjak i predsjednica saborskog odbora za znanost Vesna Bedeković", rekao je Plenković.

Članovi PSP-a bit će Zvonko Kusić, Dario Vretenar, Ružica Beljo Lučić, Miloš Judaš, Neven Hrvatić, Frane Staničić, Jasminka Buljan Culej i Suzana Hitrec.

"Zadaća je Povjerenstva da se što angažiranije pristupi obrazovnoj reformi i svemu onome što je važno za budućnost Hrvatske, znanje naših mladih i njihovu konkurentnost na tržištu rada. Očekujem prvi sastanak idući četvrtak prije sjednice", kazao je premijer.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene