Obavijesti Video Pretražite Navigacija
gradonačelnik "presjekao"

Nakon reportaže u Provjerenom problem ekspresno riješen: Suze Ružice Marković sada su obrisane zahvaljujući vama

Marinko i Ružica Marković (Foto: Dnevnik.hr)
Marinko i Ružica Marković (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Marinko i Ružica Marković (Foto: Dnevnik.hr) Marinko i Ružica Marković (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Ružica Marković (Foto: Dnevnik.hr) Ružica Marković (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Ružica Marković i Ana Malbaša (Foto: Dnevnik.hr) Ružica Marković i Ana Malbaša (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Marinko i Ružica Marković, i Ana Malbaša (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/4 >>
Samo dan nakon što je Provjereno objavilo priču o Ružici i Marinku Markoviću koji dva dana tjedno ne mogu ići u srednju školu u Senj jer nemaju prijevoz, stižu dobre vijesti. Od ponedjeljka će oboje moći u školu - svaki dan.

U ponedjeljak će Ružica i Marinko Marković moći ići u srednju školu u Senj baš svakog dana, a ne samo ponedjeljkom, srijedom i petkom kako je to bilo prošle školske godine.

Pročitajte i ovo Centar zatajio bolest posvojene djece - 9 donosi Provjereno Centar je majkama posvojenih dječaka prešutio stravičnu istinu, a onda ih dodatno šokirao: "Nisam vjerovala svojim ušima" Zoran Milanović i Andrej Plenković Snimke koje niste vidjeli Specijal Provjerenog: Ovo je povijest odnosa Plenkovića i Milanovića

Obećao je to gradonačelnik Senja koji je danas posjetio obitelj. Kazao je da je Grad donio odluku da će financirati prijevoz do srednje škole i bratu i sestri.

"Stvarno sam presretna i drago mi je da u školu mogu ići normalno. Iako je malo čudno, ali na dobar način, jer je prošla već skoro godina dana otkako idem tako u školu. Sad će mi biti puno, puno bolje", rekla je Ružica za Dnevnik Nove TV.

Marinko i Ružica Marković (Foto: Dnevnik.hr) Ružica Marković i Ana Malbaša (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Na društvenim mrežama je Ružici pristiglo na stotine poruka. "Pisali su mi ljudi iz cijele Hrvatske, čak se javila i žena iz Australija. Pisali su mi poruke podrške, a neki su pitali mogu li kako pomoći mojoj obitelji. Jedan čovjek je ponudio da nam pokloni laptop jer ga nemam", kaže Ružica, dodajući da će joj sada biti puno lakše na informatici.

Njen brat Marinko će dobiti dres Marija Mandžukića koji mu je najdraži igrač.

Marinko i Ružica Marković (Foto: Dnevnik.hr) Marinko i Ružica Marković, i Ana Malbaša (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Sve su pokrenuli prijatelji iz Ružičinog razreda. "Ja bih im se puno zahvalila. Ljudi, ja vas volim, super ste! Jako sam sretna što sam s njima u razredu. Bolji razred nisam mogla ni poželjeti“, kaže Ružica kojoj najbolja prijateljica više neće morati slati ono što su radili na nastavi.

Lijepe su ovo vijesti koje nam stižu iz malog mjesta Markovići, udaljenog dva sata od Senja. Hvala svima koji su se uključili u akciju pomoći obitelji Marković. Suze Ružice Marković sada su obrisane zahvaljujući vama.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene