Velika potraga

VIDEO Nestala na 5. godišnjicu braka - žele je pronaći živu ili mrtvu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Za ulogu u ovom hvaljenom filmu glavna glumica je dobila i prestižnu nominaciju za Oscara – jeste li već pogledali film 'Nestala'.

Film 'Nestala' nastao je prema romanu o kulturi modernih medija i mračnoj strani američkog braka, obećanjima kojima se ne može vjerovati i neizbježnim obmanama. Režiju potpisuje legendarni David Fincher, a u središtu priče su bivši njujorški pisac Nick Dunne (Ben Affleck) i njegova supruga Amy, nekoć cool girl koja u današnjoj recesiji pokušava sastaviti kraj s krajem.

Pogledaj i ovo Fin Affleck a više i ne izgleda ovako! Potvrđeno je ono što se dugo šuškalo: Kći glumačkog para predstavila je svoje muško ime: ''Zdravo svima, ja sam...''

HOTEL GRAND BUDAPEST Priča o krađi, pronalasku i borbi za obiteljsko bogatstvo

 

Oni su prava slika današnjeg bračnog blagoslova. No, na petu godišnjicu braka Amy nestane. Nick je glavni sumnjivac, a njegovo ponašanje je sumnjivo. Mediji su zaslužni za ludilo potrage, a svijet je željan otkriti gdje je - živa ili mrtva. Amy svojim nestankom pretvara svijet u dvoranu ogledala u kojoj okrutne tajne istine izlaze na vidjelo. Događaji su šokantni i komplicirani, a ostaju sasvim precizna pitanja - Tko je Nick? Tko je Amy? Tko smo svi mi u brakovima - i društvu - koji se temelje na opasnim projiciranim vizijama i krinkama?

Lik Amy utjelovila je glumica Rosamund Pike koja je zaradila i nominaciju Oscara u kategoriji za Najbolju glumicu! 'Glumeći ju istražila sam različite aspekte ženskog uma. U nekim scenama Amy glumi dvije različite stvari prema dvoje različitih ljudi u istoj sobi – a gledatelji moraju vidjeti obje. Ležerna je, seksi i opuštena, ali pod tom površinom teku snažne struje. To je i životna istina – svi mi često uređujemo verzije sebe', rekla je glumica.

Jeste li već pogledali film? 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene