Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ne daj, bože većeg zla

Popularna pjevačica nije mogla suzdržati emocije i poslala poruku koja je dirnula fanove diljem svijeta

Nina Badrić
Nina Badrić In Magazin
Aktualno Galerija +0 Nina Badrić Galerija 1/1 >>
Nina Badrić, zahvalila se cijelom svijetu, koji je uz Hrvate nakon potresa s teškim posljedicama.

Pjevačica Nina Badrić (47) u emotivnoj objavi zahvalila se svima koji misle na Hrvatsku koja se u isto vrijeme bori s koronavirusom i posljedicama potresa u Zagrebu. 

Pročitajte i ovo Potres kod Petrinje tlo ne miruje Potres kod Petrinje: "Grmljavina" Tomislav Tomašević o obnovi - 1 190 milijuna eura Tomašević pohvalio obnovu Zagreba pa kritizirao ministra: "Nadam se da će država što prije to učiniti"

"Veliko hvala svima diljem svijeta koji su nam poslali miljune zagrljaja koji nas hrabre. Veliko hvala svim gradovima, mjestima, a najviše divnim ljudima u njima koji u ovome trenutku mole za nas. Ne daj, Bože većeg zla. Sarajevo. Beograd", napisala je Nina na Instagramu. 

Nakon njene objave reagirali su brojni fanovi iz cijelog svijeta, ali i Hrvatske. "Pozdrav iz Toronta za cijeli Zagreb", "Čuvajte se", "Hvala vam, ljudi", "Živi i zdravi budite", komentirali su. 

Pjevačica je ranije u nedjelju objavila fotografije beba u bolnici i majki na hladnoći, a i zahvalila se ljudima koji odrađuju najveći posao u ovoj krizi. 

"U ovom kaosu života, u ovom ružnom scenariju kojeg već neko vrijeme živimo, scenariju koji nije filmski, već je nevolja i bolest ispisala svaku stranicu naših života, želim od srca reći ogromno ljudsko hvala svim doktorima, medicinskim sestrama, policiji, vojsci, civilnoj zaštiti, vatrogascima, komunalnim redarima, BBB-ima i svim plemenitim ljudima koji su i ovoga puta pokazali veliko suosjećanje za one kojima je najpotrebnije", napisala je Nina. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene