Pjevačica Nina Badrić istaknula je kako je ključ dobrog izgleda jednostavnost i s njom su se složili njezini obožavatelji koji su joj dali brojne komplimente.

Galerija


Pjevačica Nina Badrić (47) često dijeli fotografije na Instagramu, a u posljednje vrijeme oduševljava seksi kombinacijama u kojima ističe svoj dekolte. Nina je za svoju sliku koju je objavila u ponedjeljak, a na kojoj na kojoj ima crno-bež kombinaciju i kovrčavu kosu, dobila brojne komplimente. 

Vezani članci Ana Rucner Počela je korizma, što ona znači našim zvijezdama i čega će se odreći ovih 40 dana? Nina Badrić - 1 Nina se prisjetila mlađih dana i dirnula sve posvetom roditeljima, a mnogi su se u komentarima dotakli njezine ljepote

"Jednostavnost je ključ", istaknula je pjevačica. Obožavatelji su se složili s njezinom tvrdnjom i komentirali kako joj ne treba šminka i što je manje ima, to je ljepša.

"Tako jednostavna, a tako savršena. Klasika na fin, privlačan način. Koja transformacija", napisali su. Dio ljudi našalio se kako ne vjeruje da je to zaista Nina.

"Ovo nije Nina, ovo je njezina dvojnica. Vidi se iz aviona", komentirali su obožavatelji kojima se svidjela Ninina drugačija frizura. 

Pjevačica je uoči velikog koncerta 7. ožujka u zagrebačkoj Areni objavila videospot za pjesmu "Ratujem s tugom". Zbog te je pjesme već na početku godine imala razloga za slavlje jer se odmah našla pri vrhu svih top-ljestvica te je dobitnica regionalne nagrade Music Awards Ceremony za najboljeg ženskog izvođača.

Novi šok za kraljicu Elizabetu: Ova iznenadna odluka njezine miljenice potpuno ju je uznemirila