Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavak sukoba

Butković objavio fotografiju s Anušićem pa zapitao: "Zorane, di si ti? Jesi sastavio Vladu?"

Ivan Anušić, Oleg Butković
Ivan Anušić, Oleg Butković Foto: FB / Oleg Butković
Za vrijeme predizborne kampanje HDZ-ov Oleg Butković prepucavao se na društvenim mrežama s predsjednikom Republike Zoranom Milanovićem. Izbori su gotovi, no Butković nije zaboravio na Milanovića. No ovaj put nije se slikao s kravom koja je ispala bik, nego s Ivanom Anušićem.

"Plenković će se baviti Butkovićem kad mu on bude radio o glavi sljedećih dana. Tu će se poklati Butković i Anušić", kazao je nekoliko dana uoči parlamentarnih izbora predsjednik Republike Zoran Milanović.

Od izbora su prošla tri tjedna, a izjave Milanovića, s kojim se u to vrijeme redovno nadmudrivao na Facebooku, sjetio se HDZ-ov Oleg Butković i ponovno iskoristio društvene mreže da bi pokušao probuditi Milanovića.

Pročitajte i ovo Milanović i Plenković Parlamentarni izbori 2024. Milanović objavio kada će dati mandat Plenkoviću, napravili potez bez presedana pa se predomislili

"Dobar dan, Zorane, sjećaš se kad si, nekoliko dana prije izbora, najavio da ćemo se Anušić i ja sukobiti poslije poraza na izborima? Evo, izbori prošli, mi pijemo kavu i baš nam je lipo. A di si ti? Jesi sastavio Vladu? P. S. Pozdravi rođaka. Srdačan pozdrav", napisao je u objavi na Facebooku Butković.

Sve to uz fotografiju na kojoj on i Ivan Anušić sjede i piju kavu u Westinu, gdje je HDZ održao sjednicu Predsjedništva i sjednicu Nacionalnog odbora HDZ-a te predstavljanje programa i kandidata za izbore za Europski parlament.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene