Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijepori na desnici

Stipo Mlinarić: "Ono što su jučer govorili Bulj, Pavliček i Grmoja – to je govorio Vučić"

Stipo Mlinarić Ćipe
Stipo Mlinarić Ćipe Foto: Damjan Tadic/Cropix
Saborski zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić Ćipe komentirao je niz aktualnih tema.

Saborski zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić Ćipe osvrnuo se na prozivke oporbe da je nevjerodstojan jer je u kampanji govorio da neće ići s HDZ-om.

"Ja sam svojima rekao prije izbora da neću dati potpis nikome za sastavljanje Vlade ako ne bude izlaznost 50 posto jer sam smatrao da je to minimum. Vidimo ove populiste poput Grmoje, Kolakušića, Pavličeka… Pušta snimku što sam snimao za TikTok, u kampanji, prije izbora sam govorio da nećemo ni s HDZ-om ni SDP-om. Što trebam govoriti u kampanji? Da hoću s SDP-om ili HDZ-om? pa što onda idem na izbore? Htio sam da DP sam dobije 76 ruku i da sami sastavimo Vladu. Ali, treba pogledati istini u oči”, poručio je Mlinarić.

“Nismo napravili potok od Rijeki pravde nego je od njih ostala čaša vode”, dodao je i istaknuo kako je govorio da nikad neće biti u Vladi u kojoj su SDSS i Možemo.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković Dan nakon izglasavanja Jandroković o ministrima iz Domovinskog pokreta: "Na njima je da pokažu koliko dobro znaju voditi svoje resore"

Osvrnuo se na LGBTIQ+ zastave koje je vidio u Zagrebu. "Zastave čudnih boja, to nije moja zastava, žele li Hrvati to u cijeloj državi? Mislim da većina ne želi, na izborima su rekli da hoće vladu desnog centra", ustvrdio je za N1 Mlinarić.

Rekao je i da je Milorad Pupovac počeo plakati te da je DP iz vlasti izbacio SDSS, koji je nazvao "interesnom skupinom koja ne priznaje hrvatsku državu".

Rekao je i da SDP uopće nije imao pregovarački tim nakon izbora te da je Most prevario svoje birače, a nema ništa protiv toga da se javno objavi sporazum HDZ-a i DP-a.

Pročitajte i ovo Bojan Glavašević dva tjedna pedaliranja Bojan Glavašević biciklom krenuo na put od čak 1573 kilometra: "Na ovo sam se odlučio..."

"Ono što su jučer u sabornici govorili Bulj, Pavliček, Grmoja – to je isto jučer govorio Aleksandar Vučić u Beogradu. Ne vidim nikakvu razliku", navodi Mlinarić, koji ne vjeruje da će se DP-u dogoditi sudbina Mosta.

Osvrnuo se i na ciljeve DP-a vezane uz povratak Hrvata: "Ja više volim da dođu Hrvati, da ih vratimo, za razliku od Mosta, Benčić, Grbina, oni bi više voljeli Sirijaca. nemam ništa protiv Sirijaca, ali imam pravo da više volim svog Hrvata pa da je peto koljeno."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene