Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završena istraga

Pijan pokazivao pištolj na benzinskoj pa slučajno opalio i upucao 26-godišnjaka

Policija, ilustracija
Policija, ilustracija Foto: Damir Krajac / CROPIX
Alkoholizirani muškarac ispalio je hitac i teško ozlijedio 26-godišnjaka.

Policija sisačko-moslavačka predala je zatvorskom pritvoreniku 35-godišnjaka koji je 2. svibnja poslije ponoći na benzinskoj postaji u Petrinji u alkoholiziranom stanju iz vatrenog oružja teško ranio 26-godišnjaka, priopćeno je u petak iz policije.

Kriminalističkom je obradom utvrđeno kako je osumnjičeni 35-godišnjak u alkoholiziranom stanju pokazivao pištolj koji je nedozvoljeno posjedovao te je tom prilikom ispalio hitac.

Ranjeni 26-godišnjak je prevezen u bolnicu u Sisku te su mu utvrđene teške tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Pucnjava u školi, ilustracija užas u wisconsinu "Moj je tata zločinac iz rata": Napadač (14) na školu prije horora citirao srpsku pjesmu, policajci ga ubili

Po nalogu suda policija je obavila pretragu doma, vozila i ostalih prostorija koje koristi 35-godišnjak te su pronađena i oduzeta dva pištolja i 19 komada raznog streljiva.

Zbog kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom i Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene