Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zvijezda 'Privatne prakse' i 'Državne tajnice' stiže u Dubrovnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tim Daly posjetit će Dubrovnik prvi put na NEM-u 2015. kao Pickboxov gost.

NEM 2015 ponosno objavljuje da će Tim Daly, zvijezda CBS-ova hita „Državna tajnica“, posjetiti Dubrovnik u sklopu ovogodišnjeg New Europe Marketa od 9. do 11. lipnja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Velika konferencija u lipnju New Europe Market uskoro u Dubrovniku: Donosimo intervju s Apostolosom Triantafyllouom Slika nije dostupna Raspravljali o trendovima Dubrovnik: Na New Europe Marketu se okupilo više od 500 medijskih stručnjaka

Tim Daly poznat je po svom radu u kazalištu, na televiziji, ali i u svijetu animiranih filmova, a hvaljen je i kao režiser i producent. Najpoznatiji je po posuđivanju glasa za Supermana/Clarka Kenta u animiranoj seriji „Superman: The Animated Series“, po ulozi Joea Hacketta u sitcomu „Wings“, kao i po ulozi narkomana J. T.-ja Dolana u „Obitelji Soprano“, za koju je nominiran za nagradu Emmy.

Od 2007. Daly je uz Amy Brenneman, Tayea Diggsa i Kate Walsh glumio u omiljenoj seriji o doktorima „Privatna praksa“, u kojoj je igrao Petea Wildera, doktora alternativne medicine u centru Oceanside Wellness.

New Europe Market uskoro u Dubrovniku: Donosimo intervju s Apostolosom Triantafyllouom

Daly je trenutačno zvijezda CBS-ova nedjeljnog hita „Državna tajnica“ gdje glumi Henryja McCorda, muža glavnog lika Elizabeth McCord, koju glumi Tea Leoni.

Ovo će biti prvi put da će Tim Daly posjetiti Dubrovnik, a sudjelovat će u posebnom panelu dostupnom svim NEM-ovim sudionicima na kojemu će odgovarati na pitanja, a bit će prisutan i na svim NEM-ovim zabavama i prilikama za networking.

NEM 2015. istražit će mogućnosti novih medija, kao i budućnost TV sadržaja. Na jednom će mjestu okupiti eminentne profesionalce i stručnjake da bi svima u medijskoj industriji dali bolji uvid u nove trendove. Pridružite nam se na NEM-u 2015. u Dubrovniku!

Za više informacija o NEM-u 2015. pratite nas i javite nam se: Facebook, Twitter, LinkedIn & You Tube.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene