Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istražili i to

Znate li koje su najčešće psovke na Facebooku?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bilo da je riječ o traču s prijateljima ili komentiranju nekog videa, čak 47 posto korisnika Facebooka na zidu piše ono što se njihovim mamama i ne bi baš svidjelo.

Riječ je o rezultatima tvrtke Reppler koja se bavi reputacijom ugleda. Najčešće psovke na Facebooku su varijacije na onu najpoznatiju koja počinje slovom F. Na drugom mjestu jest 'sh*t', a na trećem 'b*tch'. Istraživanje je obuhvatilo 30 tisuća korisnika, a primijećeno je kako većinu psovki na profilima stavljaju prijatelji, a ne sami korisnik.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Donedavno nezamislivo Vremena se mijenjaju: Na berlinskim cestama frcaju psovke i lete šake Slika nije dostupna Zlo i naopako Sveopće veselje u Travniku: 'Rambo plavuša' izazvala kaos u lokalu

>> Inspirirani Facebookom: Nazvali kćer 'Like'

'Korisnici nemaju potpunu kontrolu nad izražavanjem na svojem zidu, ali je znakovito da izražavanje njihovih prijatelja utječe i na to kako ih drugi ljudi doživljavaju', objavio je Reppler napominjući kako psovke mogu postati još veći problem ako ih uoče poslodavci koji preko Facebooka žele saznati nešto o kandidatu.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene