Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Aplikacija će se ponovno pojaviti

Skype predstavio pa s App Storea povukao aplikaciju za iPad

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oni koji su uspjeli skinuti Skype za iPad kažu da aplikacija radi odlično te ima sve opcije na koje smo navikli i na iPhoneu

Već se puno pisalo o Skypovoj nadolazećoj aplikaciji za iPad, a na mreži se u lipnju čak pojavio i video isječak koji promovira aplikaciju za najpopularniji VoIP servis na svijetu namijenjen Appleovom tabletu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Burza se modernizira Ovo su nova pravila za nezaposlene! Slika nije dostupna Predator s Facebooka Roditelji ne znaju za njega, no on je njihova najgora noćna mora!

Danas je napokon i predstavljen Skype for iPad te je ova aplikacija postala dostupna na Appleovoj online trgovini za kupovinu aplikacija, no veselje vlasnika iPada nije dugo trajalo – naime, iz Skypea su ubrzo na svom Twitter računu objavili da su prerano objavili ovu aplikaciju tako da je ona ubrzo povučena iz App Storea.

Usprkos tome, neki su je korisnici ipak uspjeli skinuti prije povlačenja s App Storea te na internetu već možemo pročitati prve dojmove korisnika. Na Mashableu tako kažu da je Skype for iPad namijenjen za obje verzije Appleova tableta (moraju raditi na verzijama iOS-a 4.0 i višima), s tim da se, kako prvi model iPada nema kamere, na njemu može samo gledati video osoba s kojima se razgovara.

Na nekim forumima možemo pročitati da Skype malo usporava prvi model iPada, no taj problem nije tako velik te ga se može normalno koristiti.

Ova se aplikacija može koristiti putem WiFija i 3G mreža te uključuje sve opcije koje bi od nje i očekivali – video i glasovni pozivi, instant chat te brz pristup kontaktima. Skype za iPad ima i mogućnost korištenja instant chata tijekom video razgovora, što s obzirom na malu veličinu ekrana nije bilo moguće i na iPhoneu.

Iz Skypea su na Twitteru objavili da su aplikaciju povukli zato što je objavljena prerano i ne bi omogućila 'najbolje Skype iskustvo' te su se ispričali zbog cijele situacije. U razgovoru za All Things Digital glasnogovornik ove kompanije rekao je da će aplikacija biti ponovno izdana 'uskoro' te je odbio dati bilo kakav daljnji komentar na cjelokupnu situaciju.

Do tada korisnici iPada i dalje mogu koristiti Skype aplikaciju za iPhone koja ne izgleda najljepše, ali svoju svrhu ispunjava u potpunosti te omogućava glasovne i video pozive te chat.  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene