Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rješava li vozilo na sklapanje probleme s parkiranjem?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaboravite na mikro automobile, rastuće probleme s parkiranjem i zagađenje zraka. Sve bi to mogao riješiti automobil na sklapanje.

Britanski dizajneri izumili su ekološko i sportsko vozilo koje se sklapa pritiskom na samo jednu tipku, a podsjeća na moderni usisavač.

Pročitajte i ovo Hrvoje Zekanović oglasio se Zekanović Zekanović o propucavanju Turudićeva automobila: "Svi znamo tko je kriv" Ogrebali mu auto i ukrali tablice "treba te biti sram" VIDEO Amerikanac koji je zavolio Balkan u Zagrebu doživio šok: "Vjerovao sam da je Hrvatska bolja od toga"

Bitno je naglasiti da novo vozilo vlasnicima štedi živce, jer zauzima samo 50 posto parkirnog mjesta koje je zato jednostavnije pronaći. 

'Pretpostavio sam da će u budućnosti dva najveća problema biti zagađenost i nedostatak parkirnih mjesta. To su bile stvari kojima sam se vodio', izjavio je 22-godišnji Daniel Bailey.

Koncept vozila inspirian je Peugeotom 908 i Lamborghinijem Murcielagom, no dizajniran je kako bi bio više 'seksi, uglađen i opak'. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene