Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko želi postati vampir?!

Pogledajte bizarnosti koje Hrvati pretražuju na Googleu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Googleovi prijedlozi u pretraživanju otkrivaju nam zanimljivosti i različite bizarnosti koje pretražujemo na internetu.

Danas gotovo da više i ne možemo bez Googlea – navikli smo se na ovoj tražilici pretraživati sve što nas zanima – od politike, sporta, glazbe – doslovno svega.

Pročitajte i ovo Reakcije na potres više od dvije tisuće komentara Slabi potresi izazvali lavinu komentara: "Takve reakcije su dokaz traume" Ilustracija upozorio RASFF U proizvodu iz Hrvatske otkriven veoma zarazan virus: Reagirao europski sustav za brzo uzbunjivanje

No, tražeći neke pojmove, ova nam tražilica daje svoje prijedloge na temelju prijašnjih pretraga te nas često takvi prijedlozi znaju zabaviti i nasmijati.

To se pogotovo odnosi kada pretražujemo pojmove na engleskom te možemo naići na svakakve bizarnosti pa nam Google na temelju ukucanih slova ili riječi daje prijedloge poput 'sometimes when I`m alone I pretend I`m a carrot', 'sometimes i like to stand in front of the toaster' ili 'is it normal to be sexually attracted to numbers'.

Tražeći pojmove na hrvatskom jeziku, Google će nam također dati neke zanimljive i pomalo bizarne prijedloge pa tako ako ukucate 'kako p', ova će vam tražilica izbaciti 'kako postati vampir', što je povezano s brojnim serijama i filmovima o vampirima koji su potpuno zaludili mlade.

Na pitanja 'kako…' Google će nam izbaciti prijedloge poput 'kako je Crnogorac postao lijen', 'kako je u raju' te pitanje na koje bi svi htjeli znati odgovor – 'kako imati novac'.

Prijedlozi na ovoj tražilici daju nam i uvid u 'vještine' kojima bi Hrvati željeli ovladati pa nas tako zanima kako prevariti kladionicu, nekom provaliti na Facebook, odnosno kako baciti urok i hipnotizirati čovjeka.

Hrvati su na Googleu htjeli saznati kako je Ivo Sanader prodao Hrvatsku, a zanima nas i frizura Justina Biebera (nije nam baš jasno tko bi htio imati takvu frizuru), kako imati uredan ormar, dobiti temperaturu, a neki su tražili načine kako slomiti ruku.

Googleovi prijedlozi pojmova za pretraživanje pokazuju i da Hrvate zanima kako alkohol utječe na mozak i da li deblja, a ako upišete 'kako fi', jedan od prijedloga bit će 'kako fino jesti, a mršavit'. Jedan od zanimljivijih upita na ovoj tražilici jest i 'Da li Edin Džeko ima djevojku', zatim 'gdje je nestala kuna', 'što deva ima u grbi', 'da li nas mrtvi vide', 'kada će smak svijeta', 'kako govore hrvatski magarci', a zbog velike krize u Europi, mnogi su u ovu tražilicu ukucali i 'da li će euro propasti'.

Google se pokazao i kao savjetnik u vezama i seksualnom životu pa (većinom) mlade zanima kako napaliti curu ili dečka, a jedan od prijedloga je i 'što cure vole čuti'.

Ovo su samo neke od zanimljivosti koje možemo pronaći kada pretražujemo hrvatske pojmove na Googleu, a ovdje možete vidjeti neke od najsmješnijih Googleovih prijedloga na engleskom jeziku.  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene